Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geri Bátyó
addikt
Nakéremtisztelettel!
Nyaraltam egy hetet a Balatonnál. Természetesen a kedvesemmel (sőt, valójában az ő nyaralójában). Rám fért a sok kusza maszek meló után. Jó volt ez a nagy büdös semmittevés.
Jókat kajáltunk, sokat olvastunk és nagyokat aludtunk. Mellette azért elmentünk pár helyre, de csak lájtosan.
Most, hogy hazaértünk, rendezek egy nagytakarítást a lakásban, mert már nagyon ráfér. Alapos portörlés, ablakpucolás és hűtőleolvasztás (ez utóbbival már elkészültem), valamint a szokásos műveletek.
Szegény növényeim eléggé lekókadtak, mivel elfelejtettem meglocsolni őket indulás előtt, így lassan 2.5 hete nem kaptak vizet.
Remélem, túlélik!
Új hozzászólás Aktív témák
lo ...mert milyen dolog már, hogy oda-vissza írogatunk egymásnak olyat, ami bár nem teljesen témába vágó, de nem is...
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - Használt karcmentes
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest