Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
icon
senior tag
Köszönöm a pozitív visszajelzéseket!
Szeptemberben-októberben fogalmazódtak meg az írásom sorai, ha nem is pont ez jön le, de amúgy én megszerettem ezt a kuckót,
Reagálnék a felvetődött kérdésekre:- számomra furán is nézne ki, ha nem lenne benne ennyi légkavaró, Egy biztos, még eddig a legnagyobb nyári melegben sem kapcsoltak magasabb fokozatba. Bár egy másik projekt miatt ki fog kerülni a legelől lévő.
- fel sem merült a visszaküldés gondolata, pláne hogy bizonyos hátrányaira megtaláltam az ellenszert - eredetileg ebben a tesztben szerettem volna bemutatni őket, csak némelyik ötlet kivitelezésével lassabban haladok, mint terveztem.
- a procihűtőt hoztam magammal előző setupomból, egyébként az volt vele a vicc, hogy a gyártó erre a lapra azt mondta, hogy nem megy fel a GPU foglalat kitakarása nélkül. Szerencsére hallgattam a fórumozóinkra.Pár szóban az átépítésem illetve a cikk utóéletéről:
- végülis onnantól a hűtése lényegesen jobb, hogy kapott a könnyebb szerelhetőség okán egy gépház tartót, olyan 10 cm-ert emelt a dolog az asztallap síkjáról. Az előny mellett az a hátrány van, hogy a por bejutásának is könnyebb lett a dolga.- megoldottam riser kábel rögzítését is, remek cikktéma lenne ez a folyamat is
- egy kollégám ahogy mondta, kinyitotta számomra Pandora szelencéjét azzal, hogy karácsonyra megajándékozott egy 38 pines ESP32-vel. Elektronikai műszerész múlttal betévedni a mikrokontrollerek világába, úgy hogy azért néha a programozási feladatoktól sem riadok vissza, mondhatni rámszabadítottak egy testhezálló hobbitKét projekt egyfajta válasszá növi ki magát a mostani gépházam jóvoltából, bár az egyik inkább azt tudná bemutatni, hogy hogyan készítünk el egyre inkább az elképzelésünkhöz hasonlító prototipusokat.
Szóval egyre inkább érzem úgy, hogy gyűlik bőven az anyag ezen cikk folytatásaihoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- asrock b660 pro rs+intel 14600k+64gb ddr4 csere ps5 pro ra!
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- GARANCIÁLIS Lenovo Legion (Ryzen 6600H 16Gb DDR5 512Gb SSD Nvidia 4Gb) GAMER/Tervező laptop
- Samsung S22 Ultra // 256/12Gb // PhantomWhite 45w töltővel
- EVGA 2070
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest