Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sundesz
addikt
Tiszteletben tartom a véleményed, de:
Nem azt írtam, hogy egy árban vannak, hanem hasonló. Én konkrétan a Sapphire kártyáját teszteltem, amit megkaptam annyiért, amennyibe egy 750 Ti került. 3 hete - amikor vásárlás előtt álltam - viszont az árak is másak voltak, 40 alatt nemigen volt 750 Ti. A cikk meg 2 hete született.
Konzolportokkal játszunk, ami miatt nem kell évente duplázni a VGA-k teljesítményét a gyártóknak, mert 3-4 éves kártya is jól elboldogul ma. Hol az ellentmondás?
1% különbséget legyen jó indulattal a két driver között a HD 5850 esetében. Sajnos számomra bebizonyosodott már, hogy az újabb driverekkel nem mindig jár jól egy sok éves VGA. Ráadásul a 13.1 nem mondható réginek, volt idejük reszelni 2009 óta a HD 5850-en. De aláírom, hogy egy verzióval kellene tesztelni.
Majd ha végére érsz a cikknek, akkor láthatod, hogy dicsérem a Maxwell-t. Szó sincs elfogultságról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Urvolax vezeték nélküli tolatókamera és kijelző / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest