- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
D1Rect
félisten
Kicsit nem vagyok a ph!-n és erre jövök vissza?

-
Sandrew
őstag
Jómunkásemberség is mindjárt meglesz neked

-
dízelracer
őstag
Én eddig 2x

Nem is. Jobban belegondolva 1x őstag + 1x senior tag. Meg most újra senior tag. De ez már unalmas. Lehet lassan elkezdem elölről...

-
Crystalheart
őstag
-
DeFranco
nagyúr
-
koshmar
veterán
-
Snowy_owl
őstag
-
Crystalheart
őstag
Jó neked, én még sosem voltam őstag

(Az előző nickemmel együtt már volnék.
) -
föccer
nagyúr
Kezdésnek át kell utalnod nekem 1.000.00 HUF-ot. Ha ez megvan, akkor 1 órás hangos felolvasást kell tartanod a Csongor és Tündéből az Örs Vezér terénél sárga csiba jelmezben, majd végezetül Az észak-déli metró vonalon kell versenyt futnod az utolsó szerelvénnyel. A verseny a köki-ről indul és (remélhetőleg) a városkapunál ér véget. Ha te nyertél és előtte teljesítetted az első két feladatod, akkor beajánlak parcinál, hogy vegyen fel, mint a lapcsalád hülyéjét
Marketing eszköznek pont jó lennél ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
üdv, föccer
-
kenwood3
addikt
-
nem_tom
őstag
Nem semmi! Fél év se telt el és már őstag vagy. Jól nyomod! Gratulálok!

Ja és kitartás!
-
darál0w
Jómunkásember
-
albert8
veterán
-
darál0w
Jómunkásember
akkor állj sorba egyéni arcképért.
nem kapod meg.

-
Snowy_owl
őstag
én házigazdának készülök. Azt hogy érem el?
-
EczkE
veterán
Nem is gratuláltam.
Grat, hogy még nem bannoltak.

-
tommjee
senior tag
GRAT !
-
kenwood3
addikt
Grat ! De ez már nem új neked az Addikt-ig próbálj már 1x eljutni és megdicsérlek

-
albert8
veterán
Winner hol van?

-
Tálydi
senior tag
Ugye nem gond ha nem vágom le mi a téma?

(#29) Mr.Csizmás: Vágom, olvastam a sztorikat

(#28) albert8:: Megzavarodott
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gamek!ller
őstag
-
Gergő_
őstag
-
Tálydi
senior tag
-
caizzz
senior tag
remelem egy heten belul kibasznak
-
koshmar
veterán
-
föccer
nagyúr
Bakker, nagyon sokat költök mostanában üzemanyagra. Most megint indulhatok Kaposvárra?

üdv, föccer
-
Psychonaut
veterán
Most mind meghalunk. Kiveve persze a kaposvariakat.
-
Tálydi
senior tag
-
Nordic
Közösségépítő
-
koshmar
veterán
Gratulálok!

Pár pillanat és jön Winner is.
-
EczkE
veterán
Hányadszorra vagy őstag?

-
Tybee000
aktív tag
Mi volt akkora bűn hogy bannoltak?
-
gamek!ller
őstag
Szerinted visszaengednének még egyszer?

-
Tybee000
aktív tag
Grat Nekem rég elég lenne a "korom" csak hát nem vagyok egy szófosó
Viszont most már belehúzok a kommentelésbe, kezdve ezzel. 
-
localhost
Közösségépítő
-
Mr.Csizmás
titán
na akkor kezdjük újra: újonc, lelkesújonc....
-
Cthulhu Dawn
őstag
Fogd fel úgy, hogy ez a 2. (3.?) prestige.
-
EczkE
veterán
Egyéni avatarod úgysem lesz.

-
gamek!ller
őstag
Volt már ilyen bejegyzésem? 
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 1 / 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fotós kérdések órája
- Diablo IV
- Wuthering Waves
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB KINGSTON FURY Renegade SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pure RX 9070 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB & 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Új Dell Inspiron 14 Plus 7440 WQHD 2.8K 90Hz Ultra7 155H 32GB 1TB SSD Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS (0358AB)
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

Viszont most már belehúzok a kommentelésbe, kezdve ezzel.