Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dr. Oid

senior tag

válasz keIdor #12 üzenetére

Nagy igazság, más nevében nem tudok nyilatkozni, de én úgy vagyok ezzel, hogy nyilván én sem tartok be MINDIG MINDEN sebességkorlátozást, de:

- 50-es táblánál nem megyek 80-90-nel, próbálom belőni a kb 10%-os csalást, amivel a kocsi órája kevesebbet mutat, GPS-sel összemérve

- Ha megbüntet a rendőr, nem pattogok, meg nem háborodok fel, hogy EZÉRTARTITTEZAZORSZÁG :) (akinek nem inge...)

- Ha valaki betartja a sebességkorlátozást, akkor nem állok be a segge mögé, nem tolom le, nem villogok, mint azt velem néha megteszik záróvonalon is. Ahol lakom, van egy hely a főúton, ahol 60-ra korlátoznak, záróvonal van, és igen, gyalogátkelő, mert van egy vasúti megálló meg kishajó-kikötő, amiatt tavasz-nyéri időpszakban vannak gyalogosok. Na most itt azért szokott lenni rendőr, én ezért lelassítok, a sok tapír meg beáll mögém, aztán hadonász. Persze engem is idegesít, hogy miért nem tudnak egy lámpát odatenni, de ha ez van, azt kell (kb) betartani.

- De nem is rendőrködök, ha valaki gyorsabb nálam, elengedem, menjen

Alapvetően amiatt nem jogos, etikus és védhető méltatlankodni, ha a rendőr akárhol mér. Az a dolga, akárhol is mér. A közlekedőknek meg az, hogy betartsák a szabályokat, vagy fizessenek :)

törölt tag

válasz keIdor #12 üzenetére

60-as táblánál többnyire óra szerint 70-nel szoktam menni, ez a +10 vonatkozik a többi táblára is, valós sebességben ez kb +5-6km/h.
    10-böl mondjuk 7 így közlekedik, 2 lassabban, 1 gyorsabban :)

(#13) gamek!ller: nem kell magyaráznod. attól hogy az iskola 1km-vel odébb van, még ezen a helyen is érvényes a sebességkorlát :) De egyébként akkor itt mit mértek? Hogy a 70-et betartod-e vagy az 50-et?

Új hozzászólás Aktív témák