Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A nagy BOR topic
- Meggyi001: Kuponok....
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Oid
senior tag
Nagy igazság, más nevében nem tudok nyilatkozni, de én úgy vagyok ezzel, hogy nyilván én sem tartok be MINDIG MINDEN sebességkorlátozást, de:
- 50-es táblánál nem megyek 80-90-nel, próbálom belőni a kb 10%-os csalást, amivel a kocsi órája kevesebbet mutat, GPS-sel összemérve
- Ha megbüntet a rendőr, nem pattogok, meg nem háborodok fel, hogy EZÉRTARTITTEZAZORSZÁG
(akinek nem inge...)
- Ha valaki betartja a sebességkorlátozást, akkor nem állok be a segge mögé, nem tolom le, nem villogok, mint azt velem néha megteszik záróvonalon is. Ahol lakom, van egy hely a főúton, ahol 60-ra korlátoznak, záróvonal van, és igen, gyalogátkelő, mert van egy vasúti megálló meg kishajó-kikötő, amiatt tavasz-nyéri időpszakban vannak gyalogosok. Na most itt azért szokott lenni rendőr, én ezért lelassítok, a sok tapír meg beáll mögém, aztán hadonász. Persze engem is idegesít, hogy miért nem tudnak egy lámpát odatenni, de ha ez van, azt kell (kb) betartani.
- De nem is rendőrködök, ha valaki gyorsabb nálam, elengedem, menjen
Alapvetően amiatt nem jogos, etikus és védhető méltatlankodni, ha a rendőr akárhol mér. Az a dolga, akárhol is mér. A közlekedőknek meg az, hogy betartsák a szabályokat, vagy fizessenek
-
törölt tag
60-as táblánál többnyire óra szerint 70-nel szoktam menni, ez a +10 vonatkozik a többi táblára is, valós sebességben ez kb +5-6km/h.
10-böl mondjuk 7 így közlekedik, 2 lassabban, 1 gyorsabban(#13) gamek!ller: nem kell magyaráznod. attól hogy az iskola 1km-vel odébb van, még ezen a helyen is érvényes a sebességkorlát
De egyébként akkor itt mit mértek? Hogy a 70-et betartod-e vagy az 50-et?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 17 Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új, bemutató da
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest