Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ShadowX #7712 üzenetére
Nem bántam meg. Kicsit vékonyabb, mint az Active2, ami kifejezetten tetszik benne, egyébként ugyanakkora. Ami még jobban tetszik, hogy sík az üveg rajta, és van egy kis pereme is az órának, így jobban védett. Az OS is jobbnak tűnik, már most van pár dolog, ami tizenen nincs (pl google pay, bár még kevés kártyával működik, youtube music, buds pro vezérlő, stb), a bónusz, hogy ezen nincs letiltva a véroxigén mérés.
Összességében nincs óriási különbség egyelőre, de a Watch4 jövőállóbbnak tűnik. Az üzemidő nekem kb ugyanaz, mint a 44mm-es Active2-vel volt.
Ja, ami egyelőre rossz, hogy a tizenes órákhoz képest nagyon kevés még a watchface, de már a megjelenés óta is jó pár megjelent, várhatóan rengeteg lesz itt is pár hónapon belül. -
válasz
ShadowX #7647 üzenetére
Sokan kaptunk ilyen kupont, nem lehet tudni mi alapján. De jelenleg tök mindegy, mert a Samsung webshopjában (samsung.com) üres a Watch 4 készlet, szóval nem tudod megvenni az órát. Reméljük lesz készleten még a hónap vége előtt, mert annyi kedvezménnyel én is vennék egyet. A ses.hu meg sestore.hu nem fogadja el a kupont, mert azok viszonteladók (ill. márkaképviseletek), nem a Samsung webshopjai.
-
-
Schuler888
senior tag
válasz
ShadowX #7441 üzenetére
Pontosan! Ezert is irtam hazhoz jovo javitast, es nem haztol hazig garanciat,mert nem ugyanaz, mar csak utobbi maradt a ragasztott hatlapoknak hala..
"
mint aki jól végezte dolgát elment."Es altalaban jól is vegezte a dolgat, ha esetleg nem, helyszinen lehetett reklamalni is 😄
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ránézésre nem sok minden történt a Watch Active szériával, de több, eddig hiányzó technológiát integráltak a jól bevált formaterv meghagyása mellett, többek között ismét van tekerőgyűrű. Csak nem látszik.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ukrajnai háború
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Egyedi ékszerdobozka
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest