Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gilfoyle: Esetem a xiaomishop.hu-val
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: Az utolsó közös út
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"Nem laggol nem szarakodik. Nova Prime kell rá nem touchwíz és minden gond elszáll."
Egyszer nézz meg egy S4 Google Edition-t Novával és egy TW-t futtató S4-et Novával. Látni fogod, hogy attól még a TW extrái megmaradnak, hogy Nova launcher fut rajta. Pont ettől lesz nagyon jó.
Mint ahogyan Samsungot is pont ezért az alaposan felextrázott gyártói felületért érdemes venni.
-
-
istnag
addikt
Én nem akarok vitázni,nincs kedvem. Maradjunk annyiban,hogy mikor az S4 után tallkoztam egy HTC one -al csodálkoztam, hogy, ha így is lehet kiadni egy szoftvert,akkor a Samsung miért nem így csinálja,aztán rájöttem,mert minek,mindeki megveszi úgy is,így is.
nem,nincs One-m sem.Peace
-
laci_csk
senior tag
Alljon meg a menet, most mit ertsek hogy a samu egy nagy fos? Es hogy az osszes nagyagyujuk a hires touchviz miatt szarakodnak?
Na ezert utalom a samut mert csak a hazugsag es marketing az egesz.
Nekem xperiaT-m van es nem laggol egyaltalan, az xperia launchert hasznalom, mert egyetlen masik sem teszett a launcherek kozul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest