- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Új hozzászólás Aktív témák
-
edward2
addikt
Kösz. Azért jobban néz ki így sokkal az összehasonlítás. Abban egyetértek hogy talán az S2höz képest nem olyan karakteres, de egyáltalán nem gáz. Nekem s3 miniből az autó fényesség állítás és az S3 szintjét hozó kamera ami hiányzik. Amúgy élből venném.
De ez az android ma. Nincs egy megfelelő telefon.
-
edward2
addikt
Most komolyan?
Ha mondjuk a telefon szélei kisebbek lennének vagy jobb lenne a belsője még érteném. Amúgy árazást illetően sajnos szerintem messze nem lesz olyan olcsó mint amennyire itt pár ember számít.
Amúgy 4.3" egy 125x66os tokban. Na ezen kéne csökkenteni. Sony xperia ZL 129x69 és 5"...
Még annyit, hogy sgs2nél kínaiabb érzésű telefont még nem fogtam. Egyszerűen úgy rettenetes ahogy van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Battlefield 2042
- Autós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- OLED TV topic
- Spórolós topik
- Gitáros topic
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- szinte új iPhone 16 Plus 128GB white fehér független Apple 3 év garancia ajándék
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Meta Quest 3 akkumulátoros fejpánt
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest