- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eli577
senior tag
Nekem például problémát jelent a Note, mert tavaly a Note 2 miatt a Samsung szándékosan "butította le" az S3-mat. Persze ez már csak akkor derült ki, amikor a Note 2 kijött nyár végén. Az S3-nál meg kijött ugye a "kevés" ram problémája, valamint a pentile amoled.
Hogy ez miért probléma?....azért mert valszeg a Samsung ugyanazt fogja csinálni, mint tavaly és direkt visszatart egyes dolgokat, amiket majd csak a Note következő generációjába raknak bele. Ez nem túl felhasználóbarát megoldás, mert a legtöbben nem azért nem vesznek Note-ot mert 10.000-rel drágább, hanem azért mert ezen felhasználóknak nem praktikus a mindennapos használat során a mérete miatt. Én pl ezért is fejtem ki itt a nem túl pozitív hangvételű véleményemet, ugyanis nem értem, hogy miért nem kaphatják meg a magamfajta felhasználók is a csúcshardvert, csak kisebb kijelzővel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest