Hirdetés
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
Armagedown
üzenetére
B20 hiánya kuka

Aki Telekomos vagy Telenoros az nem vesz olyat amibe hiányzik a B20
-
Kroni1
veterán
válasz
Armagedown
üzenetére
Így van, ez a trend!
Nekem is volt egy Mi4C-m, mert én is ugy voltam vele, hogy majd megszokom a méretét.. Nem sikerült, sőt. más bajaim is voltak vele: Az enyém nem volt tökéletes darab, ha letettem az asztalra billegett, volt benne egy kis csavarodás. A miui-t én nem tudtam megszeretni, próbálkoztam CM-el (amit amúgy nagyon szeretek), de valami gond mindig volt vele a Redmi 2 Prime alatt is és a Mi4C alatt is, pl. térerőgondok. Mindig foltozgatták, de én nem akartam várni és várni, kellett egy gyári rendszerrel is stabil teló amivel nem játszok, meg nem nézek 4K filmeket, de van térerőm és stabilan működik. Féltem a samsungtól, és nem gondoltam volna én sem, de ez a telefon lett az. Szerintem is túlárazott (én mondjuk 40-ért vettem 2 hónaposan, garival) de ez van. Ha nem akarok olyat, hogy egyszercsak jön 6 üzenet az elmúlt órákban nem fogadott hivásaimról, meg nem akarok custom romot telepíteni akkor muszáj egy ilyesmi túlárazott telefont választani. Persze nem mondom, hogy minden drága teló és minden samsung jó, de ez speciel elég jól sikerült, és szerintem a 2016-os változat sem lett rossz.
Előtte utoljára ennél stabilabban működő telefonom a szintén kis méretű Z1Compact és a Z3Compact voltak, csak az egyik beázott idővel az IP67 védettsége ellenére (pedig fél évig hibátlanul birta) a másiknak meg a hőtől belülről elrepedt a kijelzője, szóval elment a bizalmam a Sony-tól sajnos..
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vicces képek
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vezetékes FEJhallgatók
- AliExpress tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest