- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reac^
őstag
(#9) Aggregátor :
Valami rémlett, de nem tuttam hogy úgy pukkant el, amúgy fújja egy 12es oldalról a kártyát
Véletlenül nekem is indult 2,09-en egyszer, téptem ki a kábelt lendülettel
(#10) Cerebellum :
Nem is értem ezt a szakmai tudásalap megközelítést? Miért valakinek is (bárkinek) van szakmai tudása akik guide-ok alapján csinálják a modjaikat? Sztem max azoknak akik megcsinálják a guidet és átadják a tudásukat és tanácsaikat. De nem is értem, hogy ez miért ilyen fontos.
Lásd madshrimps... nekik is sikerült elkúrni a kártyájukat, pedig az volt az első "hivatalos" GE mod.
Nincs győzelem áldozatok nélkül.
Achilleus is pórul járt, pedig nem kis háttere van. Attól függetlenül hogy ért vagy nem ért az elektronikához.Nem haraxom ha kiröhöx. Az előző "legendás" 7300mam is beadta a derekát. Bár máig nem tisztázott körülmények között. Valószínüleg az egymás utáni 5-6odik vízhűtőblokk felrakás kúrhatott el valamit.
Ajánlom figyelmedbe a másik írásomat is: [link]
[ Szerkesztve ]
1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál | PH! megbízhatóság: 50+
-
törölt tag
Félreértesz, nekem tökéletesen megfelel, hogy ilyen fesszel megy a kártyád, hát szarok én rá, hogy hogyan teszed tönkre a saját tulajdonodat, csak arról akartalak tájékoztatni, hogy mindenféle szakmai tudásalap nélkül tuningolsz, ahogy azt egy fórumon láttad. Effektíve gőzöd nincs, egy alkatrész meddig és hogyan terhelhető.
Ha mégis szétégetnéd a kártyádat, nyilván nem haragszol meg, ha hangosan kiröhöglek
-
Reac^
őstag
A mai generációváltásokat figyelembe vevé abszolút figyemen kivül hagyom az ilyesféle megközelítéseket.
Egyébként valaki bizonyított már ilyen téren? Akár CPU vagy akár VGA.Ez nem a listáról szól... valaki az autóját bütyköli valaki a gépit. Mivel még ninsc autom ezért ebben lelem örömöm
---
Eredmények:
A lista:
---
Aggregátor: Nem fognak megsülni, ugyanis ha olvastad volna a vf-hez járó ramsüniket raktam fel a fetekre. És szépen melexenek!
[ Szerkesztve ]
1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál | PH! megbízhatóság: 50+
-
pisti
őstag
Azaz 1,8V a GPU-ra szerintem nagyon sok.
-
John_Doe
senior tag
Az én Galaxy 7900GS Superemen is ez a csoda hűtő feszített. A bajom csak az hogy most hogy gariztatni kéne a kártyát vissza nem igazán akar menni rá.
Shal'kek nem'ron!
-
barnam_
nagyúr
Grat! Hasonló minőségüek a képek, mint ahogy azt már megszokhattuk
Érdekes hogy állandóan variál a Galaxy... új nyák, új hűtő, stb...
Az "új" hűtő nagyon hasonlít ahhoz, mint ami a 7300GT-n volt, de szerintem nem jobb mint a CM-es.Nem fognak a FET-ek megsülni 1.8V gpu mellett?
Szerk.: az is érdekelne, hogy léghűtéssel 24/7-ben használható feszen (1.5V-1.6V) mennyire húzható a GT, és mennyire hűti le a VF700-Cu.
[ Szerkesztve ]
-
KrAt
veterán
Frankó Grat hozzá
S milyen pontokat hoz így a kari?
-
Reac^
őstag
5p és fennlesznek a képek
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest