Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penguin95
senior tag
Amúgy érdekelne ki milyen játékot tol.
Jelenleg épp a Dark Souls III van terítéken, de már hónapok óta húzom a dolgot. Ez már eleve a sokadik próbálkozásom a játékkal, plusz nincs is sok lehetőségem játszani mostanság. Ha végzek vele egyszer, akkor újra előveszem az első rész felújított változatát, mivel a három megjelent játék közül az a kedvencem. Bár egy próbát mindenképp megér, nem biztos, hogy ajánlanám neked a szériát (kivéve ha krónikusan alacsony a vérnyomásod, azt 10 perc játék után helyrehozza), mert sokat kell gyakorolni, nem is pihentető a játék, plusz a történettől inkább mély depressziót fogsz érezni, mintsem vidámságot.Ha egyszer szert tennél egy PS-re, vagy kellően erős PC-re, akkor ezeket viszont kb. kötelező jelleggel ajánlanám: Heavy Rain, Beyond: Two Souls, és Detroit: Become Human. Ezek történet alapú játékok, mindegyiknél sok befejezés van, és ténylegesen számít, hogy mikor mit döntesz bennük. Illetve ha PS-ről beszélünk, ott vannak olyan gyöngyszemek mint az Until Dawn, az Uncharted játékok, és a The Last of Us, bár személy szerint utóbbit én abszolút nem kedvelem.
Végül pár cím, ami szerintem Xbox-ra is elérhető, és megér egy próbát: Life is Strange, Life is Strange: Before the Storm (ezt javaslom elsőnek), Life is Strange: True Colors. Van második rész is, de az véleményem szerint közel sem olyan jó, mert végig meg van kötve a kezed, és nehéz azonosulni az irányított karakterrel. Ezen felül még ajánlom a This War of Mine-t (sajnos pont aktuális is), a HITMAN, Tomb Raider játékokat... Reggelig tudnék még sorolni, de ahhoz tudnom kéne, hogy mi érhető el a konzolokra, és mi nem. Meg hogy mik a preferenciáid. Én például szívesen ajánlom a Mafia első és második részét
(vannak "felújított" változatok, de nem szeretem mikor valaki azokat gyalázatokat emlegeti), a Prince of Persia trilógiát, a Star Wars: KotOR játékokat... Szóval nagyon sok mindent, csak lehet, hogy pont nem eseteid a 15-20 éves játékok. -
tomazin
veterán
Lost in random nagyon hasonlit a little nightmaresre.
Bekerult most gamepassba is.
Mass effect legendary edition is benne van. Unravel 1,2 is benne van.
Plague tale, hellblade is.
Szoval gamepassAmugy megeri par honapra venni egy ps-t is.
-
janeszgol
félisten
válasz
hszilard666 #24 üzenetére
Sok jó játék van, de ha egyet kell választanom a 22 éves gamer "pályafutásom" alatt, akkor az a World Of Warcraft lesz. Pedig már régen nem játszom vele. Lehet ezért is maradt meg a kedvencemnek.
-
hszilard666
veterán
Számomra a legmeghatározóbb játékok eddig ezek voltak, mindegyik mély nyomot hagyott a személyiségemben. Kivéve a DOOM-ok, azokat csak az erőszakért játszom.
Na jó nem, de játékélményben ezek voltak a kedvenceim minden címet többször végigjátszottam az évek során, imádtam őket. Kivéve a Skyrimet. Azt 2011 óta játszom, de még mindig fedezek fel benne újdonságokat!
Dishonored 1-2, Hellblade: Senua's Sacrifice, Skyrim, Witcher 3, Wolfenstein: The new order, Wolfenstein: The new colossus, DOOM 2016, DOOM: Eternal, GTA V, Cyberpunk 2077.
PS4 et is lehet érdemes beszerezni, én anno vettem csak ezekért a címekért:
Last of Us 1-2, God of War. -
-
Brndtt00
tag
NieR: Automata?
Nálam abszolút top 1. Most kezdtem nemrég újra, próbálok minden side quest-et összehozni.
Szerintem egy próbát megér.
-
Somatom
veterán
válasz
Luck Dragon #20 üzenetére
+1
A férfit a kisfiútól csak a játék ára különbözteti meg. -
-
janeszgol
félisten
Kicsit olyan vagy, mintha érzelmileg nem nőttél volna még fel.
Én is szeretek játszani a mai napig. FPS is remek stílus, de leginkább RPG és RTS ami van. Sajnos mobilokra kevés a jó játék. -
A Plague Tale: Innocence
-
RawrrSoul
csendes tag
Skyrim rabolta el most a játékra szánt időmet Series S-en... Bár viszonylag kevés időm van rá.
-
futo001
senior tag
Olvasásból nem szenvedek hiányt. 😁
Regények meg tanulnivalók mindig frissülnek az ebookon. -
Esetleg lehetne olvasni is
-
-
futo001
senior tag
icemad
Moki2
Witcher 3 és Cyberpunk 2077 beszerzésén agyalok egy ideje. Cyberpunkot szerintem megveszem a héten, az közel áll aránylag a stílusomhoz.Somatom
Mi az a HD? Euro Truck kategóriájú játékot még nem próbáltam, lehet belenézek.Luck Dragon
Cities Skylines jónak tűnik, de inkább tudom tableten elképzelni. Elég fura lehet az irányítása konzolon.muszurkefal
Last of us egyértelműen az én játékom lenne, kár, hogy csak PS-re adták ki. Iszonyatosan bejön(ne).fererencz89
Érdekes lista, a nagy részéről nem hallottam, de az összes tetszik. Unravelt párommal toltuk, nagyon jó, The Vanishing of Ethan Carter meg még a PC-s időszakból rémlik.Balika911
Ez se gyenge lista. -
törölt tag
válasz
fererencz89 #6 üzenetére
A "Yarny" valójában az Unravel szerintem.
Előbbi alapján is megtalálni mondjuk.
Engem az Outer Wilds (nem Worlds), Hollow Knight és Blasphemous szívott be nagyon, ezek több platformon elérhetőek. Tetszettek olyan rövidebb őrültségek is, mint a Carrion. Más stílus, de kiemelem a fejtörőket, cím szerint a SpaceChemet és Witnesst.
A tipikusan PS(5) játékok is el tudnak kapni, ezek közül az új Ratchet and Clank, a patchelt Horizon: Zero Dawn és Last of Us II jut azonnal az eszembe.
-
fererencz89
őstag
Pár éve meló után engem ezek kapcsoltak ki, ezek tetszettek: Among the sleep, The Park, Layers of fear, The Vanishing of Ethan Carter, What Remains of Edith Finch, Yarny, Superliminal,...
Azt nem tudom, ezek milyen platformon elérhetőek. Mostanság nem része az életemnek a "gémelés", de néha hiányzik a kiszakadás a valóságból.
-
muszurkefal
aktív tag
PS5-ön nyomulok, akad 1-2 jó, ami teljesen behúzott. Last of Us Part1, Part2 nagyon mély nyomot hagyott bennem.
Horizon játékok, Witcher 3, az újgenerációs játékok nagy része (Kena például), amit most nyuvasztok az a Final Fantasy VII Remake Integrade. De áll sorban pár játék még
Mértékről: munka, edzés más hobbik mellett nem én döntöm el, hogy mennyi időm van rá. Amennyi jut. Azért legtöbb napon 1 órát szoktam játszódni.
-
Cities Skylines poénból letöltöttem és azóta csak ezzel játszom ha van időm.
-
Somatom
veterán
Sztem mindegy, hogy milyen játékot tolsz. A lényeg, hogy 3D Live -ban élvezd. Nálam ezek az Euro Truck és a HD.
-
icemad
nagyúr
Én a helyedben egy witcher 3 vagy cyberpunk 2077 játékot bevállalnák, ha eddig kimaradtak.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Tini koromban nagyon sokat játszottam PC-n, betegesen sokat. Emellett sokat futottam, talán azt is betegesen sokat,...
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hegesztés topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi haladó szinten
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest