- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nova Launcher Prime Samsung One UI helyett!
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Munkahelyről leselejtezett laptopot vettem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Budapesten más veszélyei is vannak a kerékpározásnak, például a szmog. Szerintem kerékpározva többet nyelsz belőle.
Nekem is az szúrt szemet már régebben, hogy egyfelől néhány motoros tesz a többi közlekedőre, az autósok meg nem körültekintőek. Én sem vagyok egy ász, pl tavaly Halásztelkinél váltottam sávot motorral, belenéztem a tükörbe, nem láttam senkit, index és sávváltás, mögöttem meg kerékcsikorgás. Volt ott egy autó, a holttérben. Na, ott én voltam a hülye, pedig mindig hátrafordulok, akkor pont nem tettem.Azonban Bp-en közlekedve azt látom, hogy a motorosok többsége teljesen korrekten közlekedik.
I'm a man with a plan... the plan is to booze as much as I can! ¯\_(ツ)_/¯
-
Az autósok nagy része valamiért azt hiszi, hogy a motorokra és a kerékpárokra nem vonatkoznak a fizika törvényei - biztosan hamarabb meg tud állni, gyorsabban ki tud kerülni, stb. No meg persze a tükörhasználatot sem kéne elfelejteni a forgalmi vizsga utáni 2. mp-ben...
Én már évek óta agyalok egy versenybringán, az unokatesómé a nagyszüleim tyúkóljában rohad évek óta. Olcsó pénzből fel lehetne újítani, de Bp.-en életveszély tekerni...
-
szablya
aktív tag
Én is nagyon szeretnék majd egy jó kis kétkerekűt magamnak (mint ugye sok minden mást )
Madarat tolláról, embert desktopjáról. | Inni és inni adni. | Ellopták az alisok a tankot. | Az igazi tuningos Prescott kávét iszik. - all by szablya | "Igazat az igazaknak, zárják be a hazugokat!" \m/
-
-
Reggel teszek fel egy-két képet.
I'm a man with a plan... the plan is to booze as much as I can! ¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Politika
- Egérpad topik
- Autós topik