- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Nem felel meg. És nem azért, hogy kekeckedjek, hanem azért mer 11,6-os.
Nekem egy 10 colos kéne, de csak ratyi atomosok vannak, azokkal viszont Dunát lehet rekeszteni.
Nem az a baj, hogy nem gyárt elég E350-et az AMD, hanem az, hogy a gyártók nem rakják netbookokba, a fos atom miatt.
Őszintén miből állna belerakni egy kis gépbe és mellé 2 giga ramot? Semmibe.
Ez egy "olcsó" termék lenne, de amikbe rakják azok még drágák is.
150K-ért meg olyan notit tudok venni ami megeszi reggelire a brazost.
-
atti_2010
nagyúr
-
ddekany
nagyúr
-
atti_2010
nagyúr
Notebook Sony VAIO VPC-YB1S1E/S Ez megfelelne?
-
ddekany
nagyúr
-
atti_2010
nagyúr
Bementem nagykerhez és rákérdeztem mit érne meg venni aminek a teljesítménye is jó , egy trottya Celeronost ajánlott úgy 130 körüli áron és mikor rákérdeztem a Brazos-ra már csak hebegett az ürge, szerintem Intel bácsi biztos beszólt úgy halkan hogy ne feledjék kitől kapták eddig az olcsó Atomot.
-
atti_2010
nagyúr
-
ddekany
nagyúr
Lehet azért kapni E-350-es cuccokat, csak kínosan vigyáznak rá a cégek, hogy a kész termék valamivel el legyen baszva, legalábbis antikomcsi hozzászólása szerint. Persze ez aligha az AMD hibája, elvégre ő csak az CPU/GPU+t adja a netbook-okhoz. Talán csak nem akarnak bizonyos saját termékeiknek konkurenciát, vagy szeretnék a hozzáértőbb/maximalista vásárlókat elriasztani.
-
atti_2010
nagyúr
Az AMD híres ezen a téren, ha véletlenül jó a cucc akkor egyből nem tudnak eleget gyártani és döglött ló legyek ha a Llano eleinte nem lesz hiánycikk mert ugye "nem számoltak ekkora keresletre", de ez olyan mint a BKV decemberbe meglepi őket a havazás.Szerintem egy Llano-sat vegyél az asszonykának ha jót akarsz!
-
Boxi88
őstag
Na igen... én is normális e350el szerelt kis 11" gépet várok/keresek már fél éve, de sehol semmi! Az a 4-5 darab ami van, mind el van rontva valamivel, vagy 1gb ramot raktak mellé, vagy win startert... hát köszi, ilyen meg nem kell! (oké, lehet bővíteni, meg cserélni, de mivel az eredeti árban benne van a gyengébb/rosszabb kalkulálva ezért már elég drágára jönne ki ha értelmesre felfejleszteném)
-
ixtom
tag
Valószínű úgy van, ahogy ro_bert17 írja,
de szerintem meg a lent lévő gomboknak "nincs értelme". Bár az az alap minden notinál, de már több mint fél éve használom a T43-asom és szinte mindig a felső gombsort használom, valahogy sokkal jobban kézre áll. (a trackpointot alig birizgálom)
Valószínű bennem van a hiba, mert pár hete már külső egeret is használok, de balkézzel még tudom nyomkodni a (felső) gombokat a laptopon, így este nem hallani a kattogást...
-
ro_bert17
őstag
-
.mf
veterán
Engem nem a ThinkPad matrica érdekel, hanem hogy a váza stabil-masszív, a kijelzője matt, az üzemideje pedig hosszú legyen, miközben még kényelmesen kicsi, könnyű, és elfogadható sebességű legyen. Sajnos amennyit eddig láttam az S205-ből, az első háromban nem éri el az X120e-t, pedig tényleg jó áron adták eleinte. S sajnos se a HP, se a Dell nem készít ehhez hasonló, a Probook/Elitebook/Latitude strapabírását olcsóbb platformmal, elérhető áron kínáló terméket. A HP dm1z is a váz minősége miatt esett ki. Vigyázok én rájuk, de nyugodtabb szívvel rakok egy olyan notit a hátizsákomba vagy a tanktáskámba motorra, mint egy ilyet.
-
csibor
addikt
-
ddekany
nagyúr
Hm, a touchpad fölött vannak az "egérgombok". Hogy nyomok jobb gombot ha az érintőfelületet használom a pöcök helyett? Gondolom nehezen... Tehát csökkentették az érintőfelület használhatóságát a pöcök kedvéért.
-
.mf
veterán
-
antikomcsi
veterán
Mennyire viszik?
Főleg, hogy én vennék, de nem gyártanak normális gépet vele. Az alaplapok ott vannak a polcokon, meg a 15,6-os notik is, de értelmes embernek ilyen nem kell.
Viszont mutasson valaki egy kapható, elfogadható árú 10"-os netbookot. Egyet tudok összesen, de az C50-el van szerelve, ami ugye vicc kategória és ráadásul drága. E-350 még véletlen sincs.
Csak nagy tepsik vannak, iszonyatosan túlárazva.
Szeretnék az asszonynak egy 10 colos gépet, e-350-el 2 giga rammal. Nem elkapkodták, hanem nincs.
Ezúton is gratulálok a piackutatóknak.

-
ppeterka
csendes tag
Igaz, nem az X120e, de az IdeaPad S205 kapható itthon kétmagossal, nem is túl drágán... Jó, nincs ráírva, hogy ThinkPad, de a lényeg benne van...
-
valaki654
tag
-
kleinguru
addikt
-
valaki654
tag
-
Z86
őstag
A méret ezúttal rendben van, már csak az ára kérdéses. Remélhetőleg utóbbi szempontból sem a G575 példáját követik.
-
atti_2010
nagyúr
-
.mf
veterán
Aztán vajon ez is úgy jár-e, mint az X120e, ami még mindig csak egymagossal kapható, pedig a kétmagossal mutatták be fél éve?...

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Évekre előre elszipkázzák az adattárolókat az AI adatközpontok
- Apple Watch
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Gmail
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Arc Raiders
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- KONZOL beárazás
- Tényleg azt kaptuk, amit ígértek? Teszteltük a Crimson Desertet
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- ThinkPad E14 Gen6 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 i7-1185G7 / 16GB / 250GB SSD gyári töltő - szép állapot
- P16 Gen2 16" QHD+ IPS i9-13950HX RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- MacBook Pro 13" M2 / 16GB / 256GB 144 ciklus, kifogástalan
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 27% - ASUS ROG Strix G16 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 32GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Grat, nekem is jó lenne