- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xlendo
csendes tag
Pont ez az, hogy van összehasonlítási alapom. Az S10+ nál azért írtam, hogy ez nem számít, mert ott nem tapasztaltam gondot, majdnem 6-7 óra kijelzőidővel. Azzal, hogy levelezek, néha elolvasom a híreket és egy kis facebook miatt nem vagyok hardcore user főleg, hogy amit lehet takarékra raktam. Csináltam rajta resetet is, most ne menjünk bele, mert sorolhatnám mit tettem akku kímélésért... Nem első dolog mivel már 1 éve használom szóval azért, mert van véleményem és nem technikai analfabéta vagyok igenis van hátránya érezhetően. Nem tudom honnan veszed, hogy nincs összehasonlítási alapom, de mindegy ebbe se menjünk bele. Nincs irreális elvárásom se de az S10 exynos kombó nem nyerő. Ez volt az első és utolsó ezzel a chipel szerelt mobil amit vettem.
Szerintem neked sem sok összehasonlítási alapod van, ha látatlanba így betalálod az embert, biztos néztél pár videót és elolvastál pár tesztet... Nálam azért pár mobil megfordult, párhuzamos használattal. De biztos jobban tudod maradj ebben a tudatban :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- C# programozás
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Motoros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Napelem
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest