Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Xlendo

csendes tag

válasz doooo #77 üzenetére

Pont ez az, hogy van összehasonlítási alapom. Az S10+ nál azért írtam, hogy ez nem számít, mert ott nem tapasztaltam gondot, majdnem 6-7 óra kijelzőidővel. Azzal, hogy levelezek, néha elolvasom a híreket és egy kis facebook miatt nem vagyok hardcore user főleg, hogy amit lehet takarékra raktam. Csináltam rajta resetet is, most ne menjünk bele, mert sorolhatnám mit tettem akku kímélésért... Nem első dolog mivel már 1 éve használom szóval azért, mert van véleményem és nem technikai analfabéta vagyok igenis van hátránya érezhetően. Nem tudom honnan veszed, hogy nincs összehasonlítási alapom, de mindegy ebbe se menjünk bele. Nincs irreális elvárásom se de az S10 exynos kombó nem nyerő. Ez volt az első és utolsó ezzel a chipel szerelt mobil amit vettem.
    Szerintem neked sem sok összehasonlítási alapod van, ha látatlanba így betalálod az embert, biztos néztél pár videót és elolvastál pár tesztet... Nálam azért pár mobil megfordult, párhuzamos használattal. De biztos jobban tudod maradj ebben a tudatban :)

Új hozzászólás Aktív témák