Hirdetés

2020. augusztus 11., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#51) Peczek


Peczek
(aktív tag)

Nagyjából nekem is az jutott eszembe, mint a fentebb hozzászólóknak : ki vesz ma gépet ( laptopot pláne ) SSD nélkül?

(#52) éN79 válasza bach66 (#47) üzenetére


éN79
(addikt)

Ahogy már előttem is írták, a mostani ssd-k sata3-as csatlakozóval vannak felvértezve, de visszafelé kompatibilisak. Sata 2 csatlakozás esetén a maximális sebessége csökken le a csatoló sebességére, de ezt praktikusan nem fogod észlelni.
Hogy milyen típusú sata csatlakozók vannak a notid alaplapján, azt pl. a HWinfo nevű kis program megmondja. (Motherboard-on belül a PCH Features alatt)

(#53) icp1970


icp1970
(senior tag)

Fujitsu egyre jobb laposokat csinál jó áron.Végre nem arany áron FHD jó hardverrel,és öszzeszereléssel.Bravo. :K

(#54) fondorlatos


fondorlatos
(aktív tag)

A Full HD kepernyoert es bovithetosegert tisztelet a gyartonak, kar, hogy most kisebb/ hordozhatobb lapost keresek.

(#55) QwErTy42 válasza fondorlatos (#54) üzenetére


QwErTy42
(addikt)

Olyat is árul. :K

...oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...

(#56) cdrom


cdrom
(csendes tag)

Használtam Fujitsut.... SOHA TÖBBET!! Csak dölgődött.

(#57) QwErTy42 válasza cdrom (#56) üzenetére


QwErTy42
(addikt)

Az aztán hatalmas statisztika: egyelemű halmazból.
Gondolom Fujitus Siemens volt. Azok teljesen más gépek.

Megsúgom, hogy minden gyártó csinál(t) szemetet is néha napján. Ilyen alapon ne vegyél semmit sem. :U

...oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...

(#58) bach66 válasza éN79 (#52) üzenetére


bach66
(tag)

Kösz az infókat!
A DVD-íróm is SATA csatis, így oda mehet a jelenlegi HDD.

Szerintetek melyik jobb: a "120 GB Kingston SSDNow V300 SSD" vagy a "128 GB SanDisk Z400s SSD"?
- Árban hasonlók.

Mennyire egyszerű a HDD helyére tenni az SSD-t ill. a DVD helyére az eddigi HDD-t? Egyszerűen csak átdugom a csatlakozókat?

(#59) éN79 válasza bach66 (#58) üzenetére


éN79
(addikt)

A jelenlegi (mostani) ssd tesztekben félek, hogy a Kingston V300-nak még a régi teszteredményeit írják be, így meglepően jól szerepel, ehhez képest egy ideje már nem ugyanaz a V300, mint ami volt. Erről picit bővebben:
[link]
Az ára viszont szerintem mellette szól, és bevallom a fenti teszt eredmények figyelembe vétele mellett is javallott, hiszen szerintem az átlag felhasználásnál az olvasás lesz túlsúlyban, abban meg jó, ami meg a nagy file-ok másolásánál lévő "lassúságát" jelenti: addig lehangolónak tartottam, amíg meg nem nézte, hogy a TLC chippel szerelt (pl. Adata SP550) avagy más ilyen újabb ssd-k is meg-meg szenvednek vele (még a Samsung 850 Evo is visszaesik ilyen tesztekben, csak nem annyira, mint a többiek).

Szóval simán venném a Kingstont.

A csere meglehetősen egyszerű: a hdd-t a noti helyén kb 4 csavar tartja vélhetően két pici fém lemezke segítségével, amit meg két-két csavar tart a hdd-hez, szóval vélhetően 6 csavart kell csak kiszedned, és igen, közben simán csak le kell húzni a hdd-t a notiban lévő fix sata csatiról. Nem rondható el. :)
Az optibay-be berakni egy hdd-t még egyszerűbb, mert itt már csak rátolod a fix sata csatira és vélhetően két csavart kell csak betekerned, ami a hdd-t tartja. Ezután csak betolod az optibay-t (és rögzíted, ha akarod) és kész is.

[ Szerkesztve ]

(#60) rudi válasza éN79 (#59) üzenetére


rudi
(nagyúr)

Az a tapasztalatom a flash alapú tárolókkal, nem csak az SSD-kel, hanem a lényegesen lassabb eMMC-kel is, hogy szigorúan gyakorlati, átlagfelhasználói alkalmazásban és nem benchmark tesztekben vizsgálva nem a 250 kontra 500 MB/s-os átviteli sebesség különbsége a mérvadó, hanem az, hogy az SSD-k válaszideje a HDD-k válaszidejéhez képest két nagyságrenddel alacsonyabb. Innen nézve bárakármelyik SSD óriási fürgeségbeli javulást hoz egy HDD-hez képest, viszont egy szerényebb SSD és egy csúsmodell között, napi használat során nagyon ritkán érez majd különbséget a felhasználó, még kevesebbszer érzi majd, hogy ez a különbség akkora, hogy érdemes lett volna a csúcsmodellt megvenni.

Ez még eMMC-nél is marha jól lejött az Atomoknál. A flash tárolós tabletekkel teljesen jól el lehet leni 2 GB RAM mellett Windows 8-10 alatt, de ugyanaz a processzor egy notebookban, HDD társaságában még 4 GB memóriával is sokszor csinálja, hogy a HDD csak teker-teker, és nem történik semmi. Persze, ez teljesen logikus is. Ha veszel egy 0,5 MB-os rendszerfájlt. Ennek az olvasási sebessége egy 100 MB/s-ra képes tárolóval 0,005 másodperc vagyis 5 millisecundum. Egyáltalán nem mindegy, hogy ehhez 0,2 ms-os vagy 20 ms-os "adatkikeresései" késleltetési idő adódik hozzá, hiszem a 25 ms nagyjából ötszöröse az 5,2-nek.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#61) éN79 válasza rudi (#60) üzenetére


éN79
(addikt)

Tökéletesen egyetértek Veled, ezért is összegeztem magam is úgy, hogy simán venném a V300-at, hiszen átlagos használat mellett eltörpülnek a különbségek, kvázi észlelhetetlenné válnak.
És mindezek ellenére saját magamat hagytam, hogy bedolgozza a marketing gépezet: a lenovoba pár hete vettem egy ssd-t a hdd-mellé: szilárdan elindultam a V300 irányába, sokat-sokat olvastam róla a neten (holott korábban pc-ben már volt nekem) aztán lett helyette ötletként az A-Datás slc 120-as, és végül egy 250-es 850 Evo kötött ki a gépben. És meg vagyok győződve róla, hogy egyik korábbi ötlet választása mellett is ugyanazt a felhasználó élményt érezném, hiszen nagy file-ok mozgatása az eltelt pár hétben annyi volt, amennyi a korábbi OS visszatükrözése volt az ssd-re, azóta meg nagyjából semmi sok-sok gigás egyszerre mozgatás.

Összegezve: átlag felhasználó nem tud sebesség tekintetében mellényúlni a mai ssd-k tekintetében (elég, ha csak itt, a PH!-n lévő tesztek bármelyikéban a win boot idők közötti minimális különbségket nézzük, vagy akár a jellezmő programcsokrok betöltése közötti marginális eltéréseket...). Ha valaki meg gyakran végez speciális műveleteket igénylő feladatokat, nagy file méretek non-stop mozgatását, az is megtalálja a neki való-t, némileg (vagy néha indokolatlanul) drágábban.

[ Szerkesztve ]

(#62) rudi válasza cdrom (#56) üzenetére


rudi
(nagyúr)

Melyik modellről, milyen konfigurációról és milyen használati körülményekről volt szó? Minden gyártónál vannak szerencsétlen szériák és még a jó szériákban is vannak szerencsétlen darabok (pl. épp a napokban szenvedtem meg a legújabb Macbook elindításával, ami általában mindenkinek flottul megy).

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#63) bach66


bach66
(tag)

Mindenkinek kösz a segítséget!

Ha jól értem, a DVD-író helyére csak egy optibay segítségével tudom betenni a HDD-t?

[ Szerkesztve ]

(#64) éN79 válasza bach66 (#63) üzenetére


éN79
(addikt)

Igen, mindenképpen szükséged lesz rá, de már egészen olcsókat lehet netszerte rendelni a gépedbe.

(#65) Neurotoxin válasza kisza25 (#4) üzenetére


Neurotoxin
(senior tag)

Nekem is A512-esem van, de a régebbi B960as processzorral, 2 éve nagy megelégedéssel használom, nagyon masszív gép. (még kb fél éves korában járt szervizben, igaz akkor is a Toshiba winchester adta meg magát-nem tudott pozícionálni a feje)

Te milyen SSD-vel használod?

"Fly down to the beach, have a nice cold beer and just enjoy the day" Jokke Sommer .::. Within Temptation .::.

(#66) Dhampir válasza bach66 (#40) üzenetére


Dhampir
(nagyúr)

Nagyon szerettem a kényelmes tapintású billentyűzetét, a kialakítását és az olvashatóságát is; a fehér alapon fekete betűket. A kijelző és a hang viszont gyengus, de összességében nagyon megbízható, szilárd gép volt az A530.

(#67) Dhampir


Dhampir
(nagyúr)

és a beépített hangszórók tudására sem lehet komoly panasz

Érdekelne, hogy mennyire élvezhető az A555G-n kicsiholt hang (például egy Toshiba Satellite Onkyo hangszórójával összevetve) és vajon Ubuntu Linux (14.04) alatt működnek a lényeges funkciógombok (hangerő, fényerő, wifi ki- és bekapcsolása)?

Mennyire zajos a ventilátor?

[ Szerkesztve ]

(#68) Dhampir


Dhampir
(nagyúr)

Részletes lengyel teszt, amely néhány dologra fényt derít, de nem mindenre.

Ami aggasztónak tűnik, hogy terheléskor nagyon hangossá válik a hűtése.

(#69) ozsvar válasza Dhampir (#67) üzenetére


ozsvar
(tag)

A hangminőség szerintem átlagos, mint ahogy a hangereje is. Nagyjából olyan hangja van, mint egy átlagos tablet hangszóróknak. Arra, hogy csipogjon, jelezzen, vagy vicces videókat nézzen az ember, skype-oljon teljesen jó, nem rosszabb az árkategória társainál, de zenehallgatásra esélytelen. :)
A ventilátor nálam csak időnként pörög fel (50 fok körül), akkor sem zavaró, amúgy teljesen néma. Terhelésen van hangja, de szerintem az is átlagos, nem kirívóan hangos.
Még csak pár napja van nálam, de eddig nagyon bejött. Ha valakinek kérdése lenne vásárlás előtt, szívesen segítek!

[ Szerkesztve ]

"In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on."

(#70) docker


docker
(csendes tag)

Sziasztok!

Most rendelnék egy HDD-s a555g-t. Olyan kérdésem lenne, hogy ha bővíteni szeretném SSD-vel akkor milyen optibay-t kell hozzá rendelnem ami tutira jó (úgy rémlik, hogy vannak különbségek köztük)?

Továbbá ha az emlékezetem nem csal a DVD is sata3-ra csatlakozik, így a HDD maradhata helyén. Erről van tapasztalat valakinek?

Köszi előre is!

(#71) ozsvar válasza docker (#70) üzenetére


ozsvar
(tag)

Írtam privátot, de a többiek miatt ide is megírom: 9.5mm vastag az optikája, egész pontosan: "HL-DT-ST DVDRAM GUB0N ATA Device". Arról egyelőre nincs infóm, hogy SATA2 vagy SATA3 portra csatlakozik.

"In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on."

(#72) dabadab válasza QwErTy42 (#57) üzenetére


dabadab
(titán)

"Gondolom Fujitus Siemens volt. Azok teljesen más gépek."

Ugyanaz a cég, csak pár éve a Siemens kiszállt belőle, azóta simán Fujitsunak hívják.
Ami nagyobb különbséget tud jelenteni, az az, hogy milyen szegmensnek szánt cuccal találkozik az ember, mert egy agyonolcsósított Amilo meg egy Lifebook U nem ugyanaz a kategória.

Nekem a céges felhasználásra szánt Lifebook E-kkel vannak tapasztalataim, azoknak a ventillátorvezérlése katasztrófális, idle-ben is folyamatosan, pár másodpercenként váltott a kikapcsolt meg a porszívó üzemmód között és nem lehet felülbírálni, hogy mondjuk folyamatosan menjen valami alacsony fordulatszámon.

[ Szerkesztve ]

DRM is theft

(#73) ozsvar válasza dabadab (#72) üzenetére


ozsvar
(tag)

Lekopogom, itt ilyen gond nincs, 22 fokos lakásban asztallapon pihenve böngészés közben alig-alig pörög fel néha, akkor sem zavaró. Akkor is csak a i5 Turbo módja miatt mászik fel 2-3 fokot, és azért kezd el pörögni. (BIOS-ban állítható Silent/Normal között. Normal esetén nem áll se sosem, a silent pedig az, amit fentebb írtam.)

"In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on."

(#74) t0mmy


t0mmy
(csendes tag)

A555G AMD frissítéssel kapcsolatban lenne egy kis problémám, feldobja a driver frissítési lehetőséget, frissítem, újraindítom a gépet és megint feldobja az ablakot, hogy frissítsem.
Eszközkezelőben eltávolítottam a videokártyát, újratelepítettem és nem változott semmi.

A homályos szöveggel mit tudnék kezdeni, milyen beállítást nézzek meg?
Eddig még nem volt Fullhd-s kijelzőm és most eléggé kicsik a szövegek és furcsa pl. a facebooknál, hogy csak a kijelző középen egy vékony csíkban jeleníti meg a dolgokat.

Vkinek vmi ötlet?

(#75) ozsvar válasza t0mmy (#74) üzenetére


ozsvar
(tag)

Milyen op.rendszert használsz?

"In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on."

(#76) Dhampir válasza ozsvar (#69) üzenetére


Dhampir
(nagyúr)

Köszönöm szépen a beszámolódat! :R

(#77) t0mmy válasza ozsvar (#75) üzenetére


t0mmy
(csendes tag)

Win10

Az Aida program nem is látja az AMD kártyát.....
Most levelezek a Fujitsu-val.

[ Szerkesztve ]

(#78) Petykó78 válasza t0mmy (#77) üzenetére


Petykó78
(tag)

Na, kíváncsi vagyok mi lesz a megoldás. Itt remeg az ujjam a rendelés gombon, akkor még várok kicsit.

(#79) Géjza


Géjza
(aktív tag)

A555G tulajok: mennyire jellemző erre a típusra, hogy bevilágít sötétebb háttérnél a kijelző széle?

(#80) t0mmy válasza Petykó78 (#78) üzenetére


t0mmy
(csendes tag)

Azt válaszolták, hogy telepítsem újra a rendszert :DD

Ez eléggé vicces, mert ugye teljesen új a gép és miért nem úgy küldik meg a gépet alapból, hogy minden jól működik rajta???? :F

(#81) Petykó78 válasza t0mmy (#80) üzenetére


Petykó78
(tag)

Eh, ez tényleg nagy segítség volt tőlük. Köszi a választ.
Végül elhoztam a gépet, ma-holnap telepítek. Beírom nálam mi a helyzet.

Géjza
Megy neked is válasz, miután feléled a gép.

(#82) t0mmy válasza Petykó78 (#81) üzenetére


t0mmy
(csendes tag)

Nagyon kíváncsi leszek.
Tudnál képet küldeni az Aida64 összegzésről?

(#83) Petykó78 válasza t0mmy (#82) üzenetére


Petykó78
(tag)

Hm, nálam is csak az integrált Intel HD Graphics 5500 videókártyát látja az Aida64.
De azt 3x1 GB-os kártyának.

(#84) t0mmy válasza Petykó78 (#83) üzenetére


t0mmy
(csendes tag)

nekem is ez a bajom

[bencmark]

próbáld ki ezt, hogy itt látszik-e, mert nekem nem látszik

speccy

itt 511 fokot jelez

(#85) TongPo72


TongPo72
(csendes tag)

Sziasztok,

Decemberben közepén vettem meg az alap modellt. A hardverben annyi változást eszközöltem, hogy kicseréltem a gyári HDD-t egy 250 GB-s SSD-re illetve plusz 4 GB RAM-ot tettem a gépbe.
Két problémám adódott:
1. A touchpad nagyon gyakran és zavaróan laggol. Főként böngészés közben (és használt böngészőtől függetlenül) jellemző, de általános felhasználásnál is jelentkezik néha. A probléma ehhez hasonló:
http://www.tenforums.com/drivers-hardware/14107-windows-10-mouse-lagging.html
A driverek frissítése nem segített illetve a linkelt fórumon talált megoldás sem működött. Egeret használva rendesen működik a rendszer.
2. Ugyan ritkán használom játékra a gépet, de a teljesítménye elmarad a várttól. A prohardver teszt alapján Skyrimmel 30-40 fps-t mértek. Nekem a teszthez képest több RAM van a gépben, a Skyrim nem tört/buherált, mégis, a linkeltnél alacsonyabb beállításokkal erősen szaggat a játék. (A GPU beállításoknál ellenőrizve elvileg a Radeon kártyát használja a szoftver, az integrálttal el sem indul.) Hasonló elmondható a Hearthstone-ról, ami ennél jóval gyengébb konfigurációkon stabilan fut, nekem pedig jóformán használhatatlan.

Win 10 Pro 64 bit van a gépen, Office 365-tel, Kaspersky antivírus fut a háttérben, más említésre méltó, erőforrás-igényesebb program nincs telepítve. A drivereket frissítettem, rendszer újratelepítéssel már próbálkoztam.

Valaki belefutott már hasonló(k)ba? (Fujitsu supportnak levél ment, kíváncsian várom a válaszukat...)

Előre is köszi és üdv,
Tamás

(#86) ozsvar válasza TongPo72 (#85) üzenetére


ozsvar
(tag)

Valószínű ezek Win10-es gondok (driver?), mert Win7 alatt ezekből semmit sem tapasztalok.
"Aida64 5.60.3700" ezt látja Win7 alatt:

A tapipad is működik, és nem is laggol, bár nem a "szokásos" Synaptics van benne, hanem egy Alps.

A gép játék teljesítményéről sajnos nem tudok semmit, egyetlen játékot nem használtam még. Nem lehet, hogy magasabb felbontást próbáltál? A tesztben 1280x720-ban próbálták, nem natív fullHD-ban. Azért ezek a VGA-k éppen a belépőszintet képviselik, pont erősebbek a HD5500-nál, de komoly játékra (főleg fullHD) éppúgy alkalmatlanok.

Bevilágítást, fényszivárgást pedig nem tapasztaltam. Minimális beszűrődés (a legjobb szó a foltosodás?) tök fekete képernyőnél egy sötét szobában látható a sarkokon (inkább full fényerőn), de ennél csak rosszabb megjelenítőkkel lehet találkozni noti fronton. Emiatt nem kell aggódni, szép a képe.

[ Szerkesztve ]

"In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on."

(#87) TongPo72 válasza ozsvar (#86) üzenetére


TongPo72
(csendes tag)

Persze, nem is vártam, hogy a legújabb játékok fullHD-ban, max részletességgel menjenek, elsősorban nem játszani vettem. Viszont a Skyrim totál minimum grafikai beállításoknál, 1280x720-ban (a teszttel egyező felbontás) szaggat. Starcraft 2: Legacy of the Void és Hearthstone (könyörgöm, egy kártyajáték) hasonló, valahogy többet várnék ettől a vastól. Erősen gondolkodok egy Win10 --> Win7 cserén, hátha megoldja a problémákat.

Egyébként filmezni/netezni/irodai alkalmazásokat futtatni jó gép, halk (sőt, meg sem nyikkan a hűtés az esetek döntő többségében), nem melegszik, gyors (SSD-vel), az aksi sokáig bírja és úgy általánosságban "egyben van".

(#88) Petykó78 válasza TongPo72 (#87) üzenetére


Petykó78
(tag)

Erről beszéltünk t0mmy fórumtárssal korábban, Win10-el egyikünk gépén sem látja az AIDA64 a Radeon kártyát.

Tapipad lagolást nem tapasztaltam.

@Géjza
Foltosodás a bal alsó sarokban látszik, de egyáltalán nem zavaró. Komolyabb LED tévék sokkal rosszabbak ebből a szempontból.

[ Szerkesztve ]

(#89) ozsvar


ozsvar
(tag)

Már amúgy is ki akartam próbálni, és most vettem a fáradtságot és kipróbáltam a Grid Autosport-ot. Lefuttattam pár benchmark-ot, íme az eredmény:

(Fujitsu A555G, i5-5200U, Radeon R7 M260 (Radeon 15.12 Crimson), 2x8GB DDR3L-1600 Samsung, Kingston Fury 240GB SSD, Windows 7 64 bit SP1. A cpu/gpu 70-76 fokos volt a teszt alatt egy 23 fokos szobában az asztalon, hűtőpad nélkül.)

"In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on."

(#90) PodMAN


PodMAN
(senior tag)

Abban segítsetek kérlek, hogy rokonomnak vennék egy ilyen A555/G-t [link], de bizonytalan vagyok, hogy a memóriát milyen modullal bővítsem 8GB-ra? Azt látom, hogy a gyári 1db 4GB modul mellett van második slot, de a pontos típus érdekelne ami biztosan megy benne.
A másik dilemmám, hogy a fullhd kijelző mennyire való egy 60 év körüli embernek? Win7/10 alatt mennyire lehet beállítani használhatóra?

(#91) Petykó78 válasza PodMAN (#90) üzenetére


Petykó78
(tag)

DDR3L megy bele.
[link]
Náluk vettem ilyen gépet és ezt a memóriát.

Az ikonok és betűk mérete módosítható, simán könnyen olvashatóbbá lehet tenni.
Viszont (habár 60 év felett nem biztos, hogy szempont a játék) itt a topikban vagyunk hárman is kiknek Win10 alól nem működik a Radeon videokártya. Win7 alól megy.

Ha nem létszükséglet a full HD, jó választás lehet a G nélküli A555 modell. A hardver tök ugyanaz, csak a kijelző 1366 x 768 -as felbontású, ezáltal olcsóbb is.

[ Szerkesztve ]

(#92) PodMAN válasza Petykó78 (#91) üzenetére


PodMAN
(senior tag)

Természetesen nem a játék volna a fő felhasználás. Az A555 1366x768 panelja normális minőségű? Mert ami ilyen felbontású TN panelt ismerek (Acer E5-572G) az valami hányadék. Melóban és otthon is IPS monitorom van és irritál. Persze a rokonom mostani gépénél még ez is 1000x jobb volna, de ismerem őt és most is hosszabb távra akar gépet venni. Csak félek hogy 60 évesen szemüveggel nem biztos hogy a hangyafasznyi ikonokat és betüket akarja vizslatni. A mostani gépe valami 4:3-as 1024x768-as csoda core2-es Fujitsu :)

(#93) Petykó78 válasza PodMAN (#92) üzenetére


Petykó78
(tag)

Nem láttam TN paneles 555-öt, de másik gyártó TN paneles gépéhez képest bizony nagy a különbség.
A betűméretet a max +175%-ra felhúzva, nagyméretű ikonbeállítás mellett véleményem szerint bőven olvasható, de ez tényleg egyénfüggő. Lehetőség szerint ki kellene próbálni egy bármely ilyen méretű FHD kijelzős laptopot.
Amúgy a Windows alapból 125%-os betűméretet állított be ehhez a méretű kijelzőhöz.

(#94) TongPo72


TongPo72
(csendes tag)

Egy kis update: leszedtem a Kaspersky-t és BIOS-t frissítettem. Az előbbi jelentősen javította a tapi laggolást, szinte nem is jelentkezik. Az utóbbi pedig mintha dobott volna valamelyest a Hearthstone sebességén, de sajna a Skyrimnél nem veszek észre javulást.

Ha lesz időm hétvégén, akkor Win 10 --> Win 7 csere; beszámolok majd.

(#95) Petykó78 válasza TongPo72 (#94) üzenetére


Petykó78
(tag)

Na erre kíváncsi vagyok. Köszi előre is.

(#96) PodMAN


PodMAN
(senior tag)

Sajnos vége az akciónak, lemaradtam róla. :(

(#97) TongPo72


TongPo72
(csendes tag)

Visszaváltottam Win7-re és megoldódott minden korábban írt gond... Nics tapi lag és a játékok gyönyörűen hasítanak.

(#98) Petykó78 válasza TongPo72 (#97) üzenetére


Petykó78
(tag)

Köszi szépen. Ezek szerint csak Win10 alól vannak gondok a géppel, Win7-el minden ok.

(#99) ozsvar válasza Petykó78 (#98) üzenetére


ozsvar
(tag)

Csak megerősíteni tudom. :K

"In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on."

(#100) Petykó78 válasza ozsvar (#99) üzenetére


Petykó78
(tag)

Neked is köszi.
Kicsit savanya a szám íze. Habár játékra egyáltalán nem lesz használva, de azért működhetne normálisan a cucc.

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.