Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ruuwa
tag
Duliee:
Sajnos foglalt volt a lelki-segély vonal.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
sanchezsa:
Üdvözlünk az Anonim Kókányolók Klubjában! Volt nekem is egy hasonló próbálkozásom, amikor az Asus féle ATI Radeon 9550-es ventilátora feladta a harcot. Kellett valami megoldás, és épp kéznél volt egy northbridge hűtő valami abit alaplapról. Szépen fel is lehetett pattintani, szinte pontosan megegyezett a furattávolság. Csak a rugók nem feszítették eléggé, szóval át kellett pántolni egy kis szigszalaggal.
De ilyen menő szélcsatornát nem jutott szembe köré rakni. -
Ruuwa
tag
Kikérem magunknak, nem számoltunk hővezetést, mi nem olyan családból származunk.

Komolyra fordítva a szót, szerencsére még mindig rendesen funkcionálnak a hőcsövek. Nyilván nem olyan jól, mint teljesen ép állapotukban. De ha tönkrementek volna, nem így nézne ki a melegedési és hűlési görbe:
ncc1701 és -Skylake-:
Valljuk be, ennél azért tényleg nem nagy mutatvány szebbet vagy jobbat alkotni, nézzük akár szubjektív, akár objektív szempontok szerint a cikket vagy témát. Az írás stílusa tudatosan került kialakításra, ez most egy ilyen geg. Teljesen természetes ha valakinek nem tetszik, a poénok töménysége miatt számítani lehetett némi nemtetszésre. Ennek hangot is lehet adni, minden visszajelzés egyfajta visszacsatolás. Az már adott esetben a mi dolgunk, hogy a helyén kezeljük ezeket.

Male:
Néztük a flexi csöveket is, volt olyan variáció ahol a borda aljára mart vájatban kerültek volna rögzítésre, a borda és a tartólemez között szendvicsben. Végül azt nehezebben kivitelezhetőnek ítéltük és a hengeres megoldás mellett döntöttünk.
vigzolti:
Ha jól sikerült, az én voltam, egyéb esetben ketten csináltuk.

Viccet félretéve az írás oroszlánrészét én követtem el, természetesen utólag egyeztetve. Az iparosmunka nagy részét közösen végeztük.BlackPriest:
Még arra is sorkerülhet.
Mindenki másnak pedig köszönjük a biztatást, örülünk ha sikerült némi fájdalmat csempészni a felhőtlen mindennapokba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- sziku69: Szólánc.
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De ilyen menő szélcsatornát nem jutott szembe köré rakni.