- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
sing1ep1ayer
őstag
A toolkit nem eszköztár, én értem mit jelent, de a cikkben többször is leírták az eszköztár szót, ami szerintem elég szerencsétlen kifejezés ide.
De igazad van, én vagyok a hibás, hogy felhívom rá a figyelmet. Bele kell tojni magasról mindenbe, az a helyes.
Nem számít sem a helyesírás, sem a pongyola fogalmazásmód manapság, sőt, amint kettőnk példájából láthatod, még azt szólják meg, akinek ezek a dolgok valamit is számítanak. Pedig nem az én képességeimet haladja meg, hogy megértsem miről is van szó, hanem többek között a tiédet az, hogy megfelelőbb kifejezést találj az eszköztár helyett.
mod:
És természetesen abból kiindulva, hogy fennakadsz azon, hogy egy pontatlanságot jeleztem, szerintem bármibe belekötnél. Pont! -
sing1ep1ayer
őstag
Ehhez egy komplett eszköztár kell?
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nők, nőügyek (18+)
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Bemutatta saját SSD-jét a Raspberry Pi
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- 3D nyomtatás
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Csere-Beszámítás! Mint az új! PS5 Dualsense Edge Kontroller! Gari: 2027.07
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest