- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
s.bala31
őstag
Én meg itt PH-n nem találok olyan cikket amiben tényként közlik a megjelenését. Javíts ki ha te találtál. Amennyiben csak egy fórum hsz-ben írta nem hiszem hogy ugyan olyan fajsúlyos lenne mintha a kezdőoldalon futó cikkben közölte volna tényként ezt a dolgot. Pl én ebben a topicban hallottam erről a kijelentéséről először. Mellesleg nem hinném hogy sokan lehetnek azok akik csak egy PH-s teszt vagy Abu85 írásai vagy ahogy te fogalmazol víziói miatt választanának inkább AMD kártyát NV helyett. Feltételezem az itteni fórumozók nagy többsége tudatos vásárló és mielőtt leteszi a voksát valamelyik mellett elolvas és megnéz még jó pár egyéb másik portált is.
-
s.bala31
őstag
Amennyiben a Vega megjelenési dátumára gondolsz azt más külföldi portálok is májusra írták a Prey-el karöltve. Itt van pl ez:
[link]Ezt miért kéne helyreigazítani, ott sem tették. Sőt a fórumban sem követelik a szerző fejét emiatt. Az AMD sara amiért belebegtették ezt az esetleges megjelenési dátumot és mégsem voltak képesek tartani azt.
-
s.bala31
őstag
Nem hinném hogy itt az lett volna a téma hogy mennyi AMD mobil VGA kerül laptopokba ami mellesleg egy folyamatosan zsugorodó piac. Tehát ha becsődöl az AMD nem valószínű hogy a laptop piac miatt fog.
A korábbi beképzelt, pökhendi stílusban előadott fikázásaidra, nem érzem "bunkóságnak" egy kis trollkodással reflektálni. Az anyagi helyzetedre nem tettem megjegyzést de te a válaszodban már azonnal azzal kérkedsz mint egy óvodás. A fenyegetésed hogy gyorsan vegyek vissza az arcomból meg tényleg vérciki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest