- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
debrejo
senior tag
Pont azt a példát hozod ami most van. Az egymásról másolás doga közben. Ellenben ha még doga előtt az egyik a tuti jegyzetét odaadta volna a másiknak ingyen és bérmentve ahelyett hogy a tízóraijára (=licenc) pályázott volna, amit a másik nem adott, akkor nem kellene másolgatni doga közben. Így érthetőbb?
-
debrejo
senior tag
Az elvvel nem értek egyet nem pedig a megvalósítással. Rosszul értelmezed. Ha meg cégnek dolgozik, gondolom van fizetése...
Annyit vetettem fel, mi lenne ha nem kéne egymástól lopni mert megosztják egymással a "titkokat". Nem lennének licencdíjak, de perek sem, azt is megkockáztatom hogy még a fejlődés is gyorsabb lenne. Ja hogy kihal egy szakma, a jogászokéSzóval a főnök is 2 szobás albiban él mint az alkalmazottja mert minden pénzt visszaforgat a fejlesztésekbe. Aham. Isten hozott a klubba (bilibelógókezűek).
-
debrejo
senior tag
És ez a rossz hozzáállás: semmi sincs ingyen. Pedig lehetne, ahogy van is rá példa.Régen rossz ha egy tudós vagy mérnök (vagy multi) azért talál fel valamit hogy kurva sok pénze legyen és nem azért mert ezt szeretné csinálni, ezzel szeretne segíteni bármin is. Aztán lehet én vagyok a kisebbség, sőt biztos. Ami megint csak eléggé elkeserítő.
Tiszta Bábel tornya. De ez már nagyon messze van a témától, ergó inkább befogom
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Tőzsde és gazdaság
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- XPEnology
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest