Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kumite

aktív tag

válasz Everman #109 üzenetére

"Ha nem vagy tisztában a lehetőségekkel, akkor nem tudod eldönteni, hogy mire is van igényed"

EMDCS: Elolvas, Megért, Dönt, CSelekszik.

Ugyanazt leírtad, amit én is írtam:
    "Oké, persze, ha a lehetőség ott van az ember előtt, jobban el tudja dönteni, hogy van-e rá igénye. De ha ott van és még sincs igény arra, hogy azokat a lehetőségeket kihasználja, akkor igenis jó döntést hozott,".
    Ezalatt persze azt kell érteni, hogy pl. anyukámnak anno hiába mutattam, hogy dejó, hogy az E66-omban van térkép és GPS (T-s és járt is anno, most nem tudom adnak-e, de miért ne lehetne letölteni OVI-ról?) és navigál és fém hátlap és dekirály és defajin és dehúúúha és majd kap tőlem is valami jobb telefont. Neem, neki tökéletesen megfelelt a tőlem megörököl 2 éves 6230i. És ha nem romlik el, még ma is megfelelne, de helyette egy 6500-ja van, ami a szép külsőn kívül nem ad sokkal több pluszt szerk.: de bizonyosan nem is kell neki.

"mert ár/teljesítmény/tudás terén ma már szinte minden állva hagyja ezeket az eszközöket."
    Hát nem tudom, mutass már olyat, ami Touch 'n Type kialakítás és jobb vagy legalább annyira jó, mint a Nokia ajánlatai, és ugyanannyi, vagy olcsóbb. Olyat is mutathatsz, akinek a "mindegy, csak telefonálni tudjon és olyan képeket csináljon, mint egy kompakt" kategóriában szebb képeket csinál, mint az N8. De egy E72, E6 kiváltót is szívesen látnék. Vagy anyukám 6500-jával megegyező kialakítású és tudású telefon is jöhet. De pl. C1-01 ellenfél is jöhet 12 ezerért (kiválasztottam a T ajánlataiból a 2. legolcsóbb Nokia ajánlatot, nem keresgéltem hosszasan alternatívát, de biztosan tudom, hogy nem sok van).

"50-160 eFt körüli áron beszerezhető függetlenül."
    Tehát pl. a Nokia N8-nál 50 ezer forinttal drágább, a hivatalos, Nokia shop árat nézve. Azér Nokia, mert több árat nem volt kedvem keresgélni, ezt néztem meg elsőnek, illetve nem találtam fél pillanaton belül Samsung, HTC, SE stb. hivatalos mobil webshopot, nem volt kedvem sokáig keresgélni.

Új hozzászólás Aktív témák