- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GAI: Poor Volta...
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Az atlaggal ket problema van:
- Az mplayer video dekodolasa single threaded, szoval csak egy magot terhel. A tobbin mas fut, ergo nallam 32%-on terhelte.
- A masik, amit figyelembe kell venni, hogy ezt a terhelest 800MHz-en nyomta, a maximum 2.8GHz.Szoval x64 eseten nekem tokeletesen mukodik. x32 es mas driver konstellacioban meg nem. Ezert bizok jobban az Nvidia linuxos meghajtoiban, az Ati meg marad Windows ala....
-
Bocs, teljesen kiment a fejembol.
rendszer:
Ubi 10.04
kernel: 2.6.32-21 (x64)
HD4850 es 8.72.1-100310a es driver package
Smplayer vaapi-s mplayerrel800MHz-en 4 magon atlag 14.24% (egyik mag: 32.7%,11.47%, 6.4%, 7%)
Szoval nalam semmi gond. Ja es a fenti 14.24% egy elegge mozgalmas reszlet, inkabb 7-8% a kihasznaltsag 800MHz-en.
-
Kiprobaltam az osszessel, a legtobb esetben frankon ment a HW gyorsitas.. Kettonel futottam bele problemaba:
A killa sample akadozott-csikozott es folyamatosan hibat dobalt:
[h264 @ 0xdc0080]number of reference frames exceeds max (probably corrupt input), discarding one
A VC-1_1080p@8Mbps.wmv Szoftveres dekodert hasznalt es nem adott ki hangot magabol. A Lucidban levo nem vaa-s mplayerrel sem, ergo nem az en forditasommal van a gond. Hianyozik neki valami extra library.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Windows 11
- PlayStation 5
- Revolut
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Sorozatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest