- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
Új hozzászólás Aktív témák
-
hege8888
aktív tag
Volt nálam is egy 1571-es, de azokra a lemezekre, amiket az 1541/1541II-es itt nálam simán olvastak,
vele ?FILE NOT FOUND ERROR-okat kaptam. Szomorúan, de eladtam donornak 5000-ért.
(kell a pénz amigás projektre, meg a hely is kell)
Javítani/javíttatni nem nagyon tudtam volna kivel.
Mi lehetett a baja? -
-
Pacák
senior tag
Az igazán elit konfigokhoz színes, 35cm-es Beijing TV dukált.
Nekem csak egy ff TV jutott, de néha átvihettük hétvégente a színes Orion TV-hez is a kazettás egységével együtt. 
-
trydium
csendes tag
jaj, csorog ám a nyálam...

Nálunk anno egy Junoszty volt monitorrá alakítva. Rádiótechnika újságból vett kapcsolás alapján.
Már nem emlékszem pontosan, vhol meg kellett szakítani a NYÁK-ot, egy két kondi vagy ellenállás, és utána egy kivezetett kapcsolóval vagy TV, vagy monitor üzemmódba lehetett kapcsolni.
Pár százezer sor Simons Basic kódot belevertem akkor így a C64-be...Sok sikert a műszerhez !
Kiváncsian várom a következő posztot róla !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- War Thunder - MMO Combat Game
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Viccrovat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook (Retina, 12-inch, Early 2015) A1534 256GB/8GB memória (3hónap Garancia)
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 - 14" - Ryzen 5 pro 7530U, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Precision 5511,15.6"FHD,i5-10400H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE kártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nekem csak egy ff TV jutott, de néha átvihettük hétvégente a színes Orion TV-hez is a kazettás egységével együtt.