Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
válasz
SunMount3r
üzenetére
-
DeFranco
nagyúr
mennyire jó volt ezekkel játszani... ma már nehéz elképzelni, hogy volt amikor két diszkrét tengely és két tűzgomb elég volt a játékélményhez.
-
SunMount3r
nagyúr
Python is volt?! Nekem egy Cobra volt, de kb. ugyan így nézett ki. Ahogy látom ennek is volt az alján rendszer választó kapcsoló. Na nekem az nyekkentette ki a C64-emet...
Ráadásul ergonómiailag egy nagy nulla volt, kényelmetlen volt a kar fogása és a felső tűzgomb is rossz helyen volt.Az etalon számomra továbbra is-> "A Király".
Hányszor is cserélgettük benne a micro kapcsolókat...De az olyan arcade jellegű karos Joy-ok sose tetszettek igazán. Akkor már inkább a gamepad...
-
-
A Quickshot II az fekete volt, a Quickshot II Turbonak volt piros az alapja.
Meg mondjuk lehetne Competition Pro is ott, az azért szintén eléggé alapvetés

Viszont a TAC-ok szép darabok.
(#4) frescho: vannak kifejezett joytesztelő programok, sőt, dedikált kis HW is, amibe beledugod és LED-ek mutatják, hogy mit érzékel. Lomizáshoz nagyon praktikus

-
Csak egy szép piros quickshot 2 joystick hiányzik. Azt hogy szerettem. Arany áron adta a Novotrade.
-
Azzal inkább tönkretenni lehetett. Teszteléshez az a jó, ahol gyorsan kell reagálni és minden irányt használ az ember. Commando, pl. azért nem annyira jó, mert ott visszafelé elég keveset megy az ember
szente: Lehetett, de csak átalakítóval. Van is egy a táskámban lassan egy éve. Hogy miért azt meg nem tudnám mondani

-
Viktor77
titán
Quickshot Pythonok... Vasárnaponként volt bolhapiac (kispesti piac), ott volt(ak) számítógépes sor(ok), onnan vettem.
Olyan 1000Ft körülre emlékszem. -
Csupingo
veterán
A legjobb joy tesztelő nem a "sex games" volt?
Fú, c64-es időkben a gyengébb idegzetű haverjaim eltőrtek párat nálam, aztán egy idő után meg is mondtam mindenkinek, hogy csak hozott, saját joystick-kal nyomulhatnak, ne az én cuccaimat vágják tönkre. -
szente
addikt
A második kèpen a bal alsó marha ismerős. Lehetett nekem ilyen C+4-hez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- LG LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- TAVASZI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 32GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ráadásul ergonómiailag egy nagy nulla volt, kényelmetlen volt a kar fogása és a felső tűzgomb is rossz helyen volt.
Hányszor is cserélgettük benne a micro kapcsolókat...