- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
nincs olyan kocsihamus, amibe ne férne bele még 1-2 csikk. amikor már tényleg nem, akkor almacsutkával még össze lehet ragasztani púposra, és mégis.
nekem volt olyan korszakom, hogy ősszel elfogyott az ablakmosó és egész télen úgy jártam a napi 130 km-t, hogy kamion mögé be, "de jól lespriccelt, végre", ablaktörlő be, kamion mögül ki. hozzáteszem céges kártyára adtak volna nyálat, nehogymá.
kazikat is addig szoktam hallgatni, míg a haver el nem küld a picsába, és ki nem cseréli a kesztyűtartóban talált másik hosen koncertfelvételre. vagy a load-ra.
itthon amúgy méret szerint vannak sorba rendezve a használt kábelkötegelők.
"a budi vízköves" - kérem kapcsojjaki.
-
Gergosz2
veterán
őő sok p*csa van az tény de sok rendes leány is járkál odakint.
Az ilyen hisztis p*csákat igyekszem kerülni. -
Viszlát
addikt
válasz
Crystalheart #15 üzenetére
Hasonló, 10 évesnél idősebbeknek: link.
Szerk: 12-t írtam első körben, de rájöttem, hogy 10 után már felsősök a gyerkőcök, így helyénvalóbbnak tűnik a 10 év.
-
Armahun
addikt
Azt hiszed csak vicc
"A CDD egy módszer, melynek lényege, hogy a családok Istennek tetsző módon éljenek, együttműködve, egymást boldogítva. Szerintük ebbe az is beletartozik, hogy a családfő időnként a sarokba zavarja, elfenekelje a feleségét, ha nem úgy viselkedik, mint kéne. Ha viszont a férj volt rossz, őszintén bocsánatot kell kérnie. Igen, ennyi.,,
-
greenity
senior tag
válasz
Igen, pont erről beszéltem
-
finest
addikt
válasz
LOOL, haláli a vid.
-
greenity
senior tag
válasz
Vakegérke #11 üzenetére
Be kell menni egy egyetemista kollégiumba, a lányszobák 99%a mocskosabb mint a fiúké, pedig a fiúk is tudnak alkotni...
Nem mondom, hogy nagyon rendes vagyok, de pl a konyha tisztaságára (hatan használtuk) nagyon figyeltem..., kicsit nagyon zavart, mikor a blokktársaim reggel megcsinálták a kaját, és a morzsát meg a tányért és a bögrét szanaszét hagyták....
Szóval van ilyen is, olyan is. Oké benne volt a pakliban, hogy ha 8-ra be akartak érni, akkor nem 7-kor kellett volna felkelni és reggelit készíteni, de ez van....
Azért vannak ám rendes lányok is, akik takarítanak(én csak rendetlen vagyok)
-
Vakegérke
félisten
Az írásban szereplő csajokról nem esik több szó?
-
finest
addikt
válasz
Crystalheart #9 üzenetére
Megértem, de ott a mosó.
-
Crystalheart
őstag
Milyen ágy? Nincs is ágyam.
Komolyabbra fordítva, persze, ne legyen full retkes, de azért autó-fétisesnek sem jó lenni szvsz. (Persze ha valaki az akar lenni, nekem azzal nincs gondom, csak ne várja el tőlem is.) Ami engem illet, nekem soha nem lesz autóm, úgyhogy közvetlenül sosem lesz miért szégyenkeznem, anyám néhány havonta használt kocsijának tisztítását meg megpróbálom a lehetséges minimumra szorítani. Ha majd egyszer lovam lesz, az más tészta, a lovat nem lehet elhanyagolni, de az azért mégiscsak egy háziállat is.
(Oh, jut eszembe, nem hagyhatom ki: bicajra vetítve - öcsémnek valami kapott bringája van, amin már nyolcas van a kerékben és rossz a féke. Az elülső kereke teljesen tönkrement, és néhány számmal kisebb kerékkel pótolta. Amikor megkaptuk, akkor a csapágy helyett a tengely forgott, úgy kellett szétszedni... Aztán csúnya rózsaszín volt, öcsém meg fogta, és leöntötte fehér festékkel. Most fehér-rózsaszín, mert néhol még kilátszik a lefolyó, kemény festékcsurgás alól, szóval sokkal szebb.
Na, ez a teljesen lopásbiztos bicikli.
És ezekkel a Starsky&Hutch kerekekkel menőzött, mindenki ki akarta próbálni a suliban.
)
finest: Lehet benne valami, a mienk sem volt még takarítva. Bár ebben nagyobb szerepe van annak, hogy nem is nagyon merek hozzányúlni a gépház belsejéhez, még a végén elszúrok valamit.
-
finest
addikt
A női autók mindig is retkesek voltak, régen is. onnan tudod, h kié volt a járgány, h megnézed a motort, ha sose volt tisztítva, akkor nőé.
-
Huma
addikt
Ez ide passzol!
"- A nevem Cwyd. S neked és a hölgynek mi a neve?
- Én Aillas vagyok, ő pedig Tatzel.
- Nagyon mogorvának és rosszkedvűnek tűnik. Gyakran megvered?
- Bevallom, nem.
- Tehát ez a baj! Alaposan verd meg; verd meg gyakran! Meglátod, kipirul tőle az arca! Nincs jobb módja vidámságra deríteni az asszonyt egy kiadós verésnél, mivel két verés között nagyon jó a kedvük, hogy elodázzák a következő adagot!
Egy asszony csatlakozott hozzájuk.
- Cwyd igazat beszél! Amikor kezet emel rám, nevetek és mosolygok a világ összes jókedvével, mert a fejem tele vidám gondolatokkal. Cwyd verése eléri a célját!"Így kell bánni a nőkkel. Igénylik a törődést.
-
keIdor
titán
válasz
Crystalheart #5 üzenetére
Én meg 2 hetente. 1 hónap alatt szerintem több, mint 48 órát benne töltök, persze lehet hol több, hol kevesebb.
Azért nem mindegy hogy néz ki, amilyen az ember, olyan a kocsija, tartja a mondás(?), amivel egyet is értek.
Persze ha 30 éves Trabantja van az emberek a tanya mellett, annak mindegy.
Azért remélem az ágy, WC ilyenek nem 2 évente vannak tisztítva. -
Crystalheart
őstag
Hát a kocsinkat én is kb. 2 évente takarítom ki, amikor vizsgázni megy.
Akkor slaggal le, meg porszívó, oszt csókolom. Az autó arra való, hogy A-ból B-be eljusson vele az ember, ha nincs más mód...
-
Vakegérke
félisten
válasz
Dr. Romano #2 üzenetére
Nővel bánni tudni kell. Azt nem mondom, hogy uralkodni kell rajtuk, de azt sem szabad hagyni, hogy a fejünkre nőjön.
Az írásban szereplő fajta nem méltó az anya szerepre, de még arra sem, hogy egy férfi komolyan vegye. No persze amelyik férfit a vágya vezérel, az teszi neki a szépet, elviseli a hisztijeit, de csak addig, míg meg nem kapja, rá nem un. -
bullseye
addikt
Járjál saját kocsival, és nem lesz gondod az övék állapotával...
-
Vakegérke
félisten
Ezt a korosztályt már inkább nőknek nevezném.
Azért ilyenek, mert a férfiak megengedik nekik, hogy ilyenek legyenek. Ha kiközösítenék őket, legfeljebb falkába verődve sajnálgatnák magukat, feltételezhetően azt is kitárgyalnák, hogy a férfiak egytől egyig szemetek.
Idő múltán rájönnének, hogy nem jó ez így, és bizonyára előnyükre megváltoznának. Aki meg nem, az maradjon csak magányos.Az ilyenek feleségnek, pláne anyának nem valók. Márpedig a nő eredeti rendeltetése pont az anyaság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Milyen autót vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- iPad topik
- További aktív témák...
- Galaxy S23 Ultra 512gb 1,5 év gari
- Kedvező áron Lenovo ThinkCentre M73 Mini PC eladó Fali konzollal
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- Apple Watch Series 9 45mm GPS 2026.04.19.-ig Garancia!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titanium használt, gyárilag független, csere nem érdekel.
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest