- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spinkler
tag
Sziasztok! Ez a megoldás működik Intel Pentium B950-es CPU - val?
-
localhost
Közösségépítő
Mi hát az, amit mondtál....
Csak nem ott, ahol kerestük...
A Vezérlőpultból elérhető programok hozzáadása/Windows szolgáltatások indítása helyen volt egy Virtual PC előtt pipa.
Kivettem, restartot kért. Utána pipát betettem, restartot kért, azóta jó... Csak a Virtuális gépemet kellett upgradelnem és a bele telepített szoftvereket újra raknom... de legalább megy. -
localhost
Közösségépítő
válasz
Badman 4ever #16 üzenetére
Itt viszont a virtualizáció miatt natívan fut az xp-s program, nem emulációban. Már akinél fut, mert nálam éppen nem.
-
Badman 4ever
őstag
Erről az XP módról mindig a Wine jut eszembe, az is egy virtuális Windows-szerű izén futtat Win-es programokat Linux alatt.
Csak ahhoz, mondjuk nem kell virtualizációt támogató proci. -
szablya
aktív tag
Azért a helyesírás lehetne fényesebb.
-
localhost
Közösségépítő
Ez miért jön? A múlt héten még hibátlanul működött.
Természetesen ezek után az XP Mód nem indul el, uninstall/reinstall után sem.
A hibanapló meg sajnos nekem semmi értelmezhetőt nem mond. -
Peet20
csendes tag
nem mondjátok hogy ennyit tud az XP mód??? ugyanaz mintha 1 Virtual PC-re feltelepítenék egy XP-t... No driverek, lassú futás.... Vagy csak én látom így??? Csak engem zavar hogy 1 S3Trió adná a képet XP módba? Pedig már azt gondoltam 10-20% teljesítményvesztéssel rendes XP-m lesz
-
grofbaro
újonc
Helló Freeman2!
Nekem Xbox 360 "3 piros ledes" hiba elhárításában lenne szükségem segítségre.
Köszi előre is!
-
forbidden23
újonc
Sziasztok! A virtuális xp-vel hogyan lehet lemezt írni? Van 2 db dvd íróm a gépemben. Az Alcohol 120%-kal akartam lemezt írni de mikor a meghajtók kiválasztására kerülne a sor ott nem jelenik meg egy meghajtó sem. A Nero-nál is ugyanez a helyzet. Alcohol 120%-kot pedig még olyat nem találtam ami nem próbaidős lenne és menne a Windows-7-en. megköszönném ha valaki tudna adni olyan Alcoholt ami nem próbaidős és megy a Windows-7-en alapban . Mindenféle képpen az Acohol 120%-al szeretnék lemezt írni. Amik mennek a virtuáli gépen azok nem probaverziós programok csak éppen nem tudok velük lemezt írni.
-
Chaser
legenda
-
-
kár hogy nem támogat 3D-t így
-
#hpq
aktív tag
Heló!
Én is kiprobáltam volna nyomtató driver miatt az xp-módot csak indításkor ez az üzenet fogad. [link] Gondoltam hogy nem támogatott a cpu-m „T5500” de a táblázat szerint igen. [link] Valaki tud valamilyen megoldást vagy ennyi volt akkor? Köszi előre is. (Win7 prof, és a minimum 2G-ram is meg van). -
Freeman2
tag
Ez lenne az első logout.hu cikkem!Remélem elnyeri tetszésetek, és tudtam segíteni a témában!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motoros topic
- Temu
- BestBuy topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Eladó Panasonic DMC-TZ80EP-S fényképezőgép
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest