- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
"mit értesz fixen rögzített alatt? hogy nem lehet az egész keretet beforgatni, vagy valami mást? mert kiszedni ki lehet."
Azt értem alatta, hogy a használat során is a képen látható pozícióban van a HDD keret.
Ez pedig finoman szólva sem jó a rendszer hűtése szempontjából, mert az alsó-első ventilátor által keltett levegő nem tud olyan hatékonysággal a ház hátulja felé áramolni, és a merevlemez(eke)t is kevesebb levegő éri.
(Ráadásul a több "akadály" miatt, hangerő szempontjából sem szerencsés.)A szerelés szempontjából praktikus, és valóban szerencsés, ha így "kifordítható" a keret, de azt követően lehessen a házzal párhuzamosan beállítani.
-
Piftuka
veterán
Végre ismét egy "minimalista dizájnnal" rendelkező, konzervatív külsővel piacra dobott számítógépház!
A széles kivitel miatt pedig különösen praktikusnak találom.
Csak azt a 90°-ban elforgatott, fixen rögzített HDD keretet tudnám feledni! Nem értem, hogy a mai, modern házak zömében miért így oldják meg ezt!?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest