- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Fogadatlan prókátorkodásnak nincs fizetsége. Vagy ha van is, nem okoz örömet.
Ez a gyerek nem hogy nincs tisztában gyönyörű nyelvünkkel, még szájbarágás után sem képes megérteni dolgokat.
Van egy szint, amely alá képtelen vagyok lesüllyedni.Akkor konkrétan nem az írással meg a tartalmával van a gond, hanem a megfogalmazással meg a helyesírással?
Fél év itteni tartózkodás után ilyen kérdést feltenni vérlázító. Hányan, és hányszor mondtuk el neki azt, amely fölöslegessé tette ezt a kérdést? Semmibe vette a tanácsokat, a barátokból ellenségeket csinált.Sosem fogok megsértődni, ha az én kedvemért magyarázol meg valamit. Kapaszkodj, inkább meg fogom köszönni. Nem tartom szégyennek, ha másoktól tanulok, és bizony hálás vagyok minden információért, amely épülésemet szolgálja.
Tény, hogy nekem nem szükséges fél évig papolni, hogy a fenti (felettébb) buta kérdést feltegyem."Remélem nincs szükség további magyarázatra."
Nincs. Eddig sem volt.
Birtoklom annyira gyönyörű nyelvünket, hogy kellőképp árnyaltan tudjak fogalmazni. Védenced fegyvertelen, így beérem az előle való eltáncolással, bár csípek rajta egyet, ha harap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest