Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zombinyul
addikt
Mit kell annyit rilni' a virtualis gombok miatt? Rohadt jok. Testreszabhato, nem vilagit ha kell ha nem a vakvilagba (pl. filmezesnel engem marhamod zavart), es lekapcsolt kijelzovel sokkal jobban nez ki. Lassan egy eve virtualis gombos telefonokat hasznalok, isten ments hogy visszamenjek kulon gombokra.
En nagyon szeretem. De kinek mi ugye. Valaki irta, hogy flagshipbe hogy, meg nemar, de meg lehet nezni mennyi flagship kap virtualis gombokat... Szerintem nem veletlen.
Ezek a telefonok meg nekem kifejezetten tetszenenek, ha az amugy is nagy kijelzo nem kapna maga melle giga kavakat. Ilyen kijelzo mellett mar illene normalis kavat mellepakolni. A vas remek, nekem a belso ertekek kifejezetetten tetszenek. Bar en mar nem sok bizalmat szavazok a WP-nek, sajnos... Pedig nagyon nagy fanatikusa voltam. Ha polikarbonatbol lesznek, kulon nagy pirospont a szemembe, mert en imadom. A szemembe a mai napig az egyik legszebb, es megminosegibb telefon pl. a Lumia 800.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Call of Duty: Black Ops 6
- Anime filmek és sorozatok
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
En nagyon szeretem. De kinek mi ugye. Valaki irta, hogy flagshipbe hogy, meg nemar, de meg lehet nezni mennyi flagship kap virtualis gombokat... Szerintem nem veletlen.