Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• qqrique

tag

válasz sarkan #1435 üzenetére

A fordfocus.hu / sync3 topicban olvashatsz a 3.4 build 20136 verzióval kapcsolatos tapasztalatokról.

Nekem a korábbi grafikus felület jobban tetszett, de kezdek megbarátkozni az új felülettel is.
    Mivel nem áll rendelkezésre infó a változásokról, így a napi használat során fedezed fel az új funkciókat, esetleg bug-ot.

Amit elsőre tapasztaltam az, hogy a telefonkönyvben való keresés végre normális, nem csak a kezdőbetűk szerint lehet keresni. Ez hasznos, mivel nem könnyű úgy kiejteni magyar neveket, hogy meg is értse a sync.
    Mióta frissítettem 3.3-ról, nem sokat használtam az autót, így továbbiakról nem tudok beszámolni.

Furcsa, hogy miután a múlt szombaton feltöltöttem a frissítést nyugtázó xml fájlt, azóta csak azt a választ kapom a Ford weblapon, hogy 'Ön a legfrissebb szoftver használja..." és a térképfrissítésről nem tesz említést.

Nyilvánvaló, hogy ha a cyanlabs sw segítségével telepíted, akkor a térkép probléma nem jelentkezik.

• Hyena

senior tag

válasz sarkan #1435 üzenetére

Szerintem megeri igen.
    Sokkal szebb az egesz es gyorsabb a mukodes is, tovabba nekem volt egy olyan problemam , hogy nem volt navigacios hang android auto alatt wazet hasznalva ha NEM az android auton rendszeren belulrol hallgattam zenet pl radiot.
    A 3.4re valtas ezt is megoldotta, ugy tunik ,hogy a 3.0 nem tamogat valamilyen bluetooth audio protokolt amit manapsag az androidos telefonok hasznalnak. (csak jelzem, hogy mas jarmuvel ugyanez a telefon eddig is mukodott android auto/waze alatt es volt navigacios hang is)

Új hozzászólás Aktív témák