Hirdetés
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
malnabokor
senior tag
Az alkalmazás értékelésének MÁV hozzászólása alapján eddig is Béta tesztelésre lehetett jelentkezni és letölteni, amire megjelent ma az újabb frissítés.
És így, hogy belenéztem az értékelésekbe, a MÁV válaszolgatott, szóval az valóban nem igaz, amit írtam, hogy nem érdekelné őket a felhasználók véleménye. Viszont igenis lehetne professzionálisabb megoldásként alkalmazáson belüli felületet (pl BKK, hogy hasonló kategóriát nézzek, de a legtöbb színvonalas appnak van ilyen funkciója), ahol lehet választani, hogy bug/javaslat, leírást, screenshotot csatolni, stb. Folyamatosan átszerkezgetni a véleményt a PlayStoreban nem igazán felhasználóbarát.
-
malnabokor
senior tag
Nemrég megint utaztam vele, az vásárláskor egész kellemes volt a 10%-os kedvezmény, ha már gyorsabbak nem is (legalábbis felénk), de olcsóbb
Illetve a kalauzok is kezdenek hozzászokni vidéken is.Viszont az szégyen, hogy béta tesztelés ellenére nincs benne egy hibabejelentő oldal, vagy bármi más az appon belül. Érzésre mondjuk nem is kíváncsiak mások véleményére, csak amit ők elképzeltek, az működjön kb.
-
malnabokor
senior tag
Hasonló tapasztalatok, IC-n akkor látott ilyet először, de még nem is hallott róla, így otthagyott mindenestül.
Átszállás után a helyi gyorsvonatos kalauz mikor meglátta, úgy megörült, hogy végre lát ilyetMegkért, hogy mutassam meg neki, megnézte, hogy milyen infók vannak rajta, aztán egyből beolvasta a leolvasó kamerájával, majd ő mutatta meg nekem, hogy nála mi látszik. Határozottan feldobtam a napját
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest