- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
blade zte
őstag
Erre amúgy én is szeretném tudni a választ, hogy mégis mi a tényleg gyenge ezekben az atomokban, ami miatt a proci felépítéséhez jobban értők lehúzzák. Mert én csak -1 sgx544-et látok a nyolcmagos exynos ellen, mégis hasonló pontot. Azon kívül, hogy pár program nem megy tökéletesen?
-
blade zte
őstag
A vivo xplay megindította ezt, és folytatódik:
Végre tényleg phabletek ezek a készülék, a legkorrektebb kijelzövel, és sztereóval, hogy ne ilyen prüntyögö gagyinak hasson. Ezek az igazi multimédiás készülékek, amik egyben a telefon funkcióit is ellátják még ekkora méreten. A régi nagy okostelefonok méltó utódjai, lekörözik az alsóbb, és magasabb kijelzöméretet is szerintem praktikusságban. (Kivétel a proci szerepe, az legközelebb talán, nem esik áldozatul az intel atomjainak)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- alza vélemények - tapasztalatok
- Battlefield 6
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Sorozatok
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest