- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
K82
őstag
válasz
laposonly11
üzenetére
Ha szénhidráton kellene működnie az embernek, már nem lennének eszkimók vagy pl. nepáliak. De még majdhogynem mi sem; régen volt gyümölcs tavasztól őszig, télen meg maximum az a zöldség ami nem rohadt rájuk. Ami a "nyugati" embernek divat, az máshol a túlélés záloga. Egy sherpa sem a banánból (honnan is lenne gyümölcs magashegyi környezetben) fog energiát nyerni hanem a jakvajas teából, ugyanígy az eszkimó sem a cseresznyét fogja szopogatni hanem a fókazsírt. Megint kilyukadtunk oda h zsír és fehérje, szénhidrát meg alig.
Nem ketózok, annyira elvetemült azért nem vagyok (és mert legfőképpen nem vagyok hajlandó májat vagy egyéb más belsőséget enni és a gyümölcsökről lemondani), de: nem fáj a fejem, nincs depresszió, nincs löttyedt izom (amit vesztettem az is minimális: 7 kg mínuszból 6.5 kg zsír és 0.5 izom), nem vagyok legyengülve (sőt...) és az emésztésem is köszöni szépen, jól van. Szénhidrátból minimális amit fogyasztok, és így tartom is a súlyomat - igaz, időablakos étkezéssel kombinálva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BMW topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Wise (ex-TransferWise)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Linux kezdőknek
- YouTube
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Projektor topic
- További aktív témák...
- LG UltraGear 24GS60F-B IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest