Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: frenda dsttöytoi
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
chatran
őstag
Azt sajnálom, hogy Árpi helyett Szalacsi kultusz lett anno. Pedig Sándorból annó csak az ital beszélt, józanul jóformán egyetlen poénos megnyilvánulása sem volt.
Ezzel szemben Árpi színjózanul is olyan marhaságokat mondott, hogy lefordultam a székről.
Árpiban jóval több humorpotenciál volt, őt kellett volna középpontba helyezni. Ha már Szalacsinak gyűjtést szerveztek, az Objektum hőse is megérdemelte volna. Sajnos ma már csak egy leszázalékolt szerencsétlen ember. Esély sincs arra, hogy valaha befejezze az álmát.
Még azt is megkockáztatom, hogy Szalacsi jócskán túl fogja élni a szeretetotthonbeli gondoskodásnak köszönhetően.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest