- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
kezdődik a móka, a Fidesz szavazói hamarosan szembesülnek a valósággal. hogy mi az azt majd meglátják.
Kósa meg egy totális idióta. Ez nem gond, de láttam vele pár interjút és ennek tetejébe sztem még buta is, ezek alapján pedig sztem nincs helye az ország irányításában, ráadásul most meg államcsőddel is riogatja az embereket, az EUR és az USD is ma 7 ft-ot gyengült.
Sztem olyan koppanás lesz itten hogy ihaj.
Btw az USDHUF grafikon alapján én azt mondanám, hogy ez a pánikkeltés csak egy pár napos forintleértékelődést fog eredményezni, utána oldalazni vagy erősödni fog a forint, legalábbis technikai alapon. De a hírek mindig erősebbek, mint a TA.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- World of Tanks - MMO
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest