- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
virkir
veterán
legalábbis ez a "tengernyi" hozzászólás is ezt mutatja.
Látod ez a baj, mindenki azt hiszi, hogy mindenbe bele kell pofázni.
Nem, nem kell.
Bőven elég olvasgatni, okulni a leírtakból és ha esetleg értelmes és érdemi mondanivalója van valakinek, na akkor lehet billentyűzetet ragadni és hozzászólni.
Egyre több itt a Ph-n az magas rangú júzer de azt is írhattam volna, hogy lúzer aki egy adott témához szakterülethez lassan 10k hozzászólást alkotott viszont ha rávilágítanak néhány baromságára akkor inkább megsértődik.De, hogy ON is legyek pl. én is nagyon örülök ezeknek az írásoknak mert érdekel a téma a tehetség egyik részével már rendelkezem is (némi számottevő pénzmag) de mielőtt belefognék nem árt ha legalább egy kicsit értene is hozzá az ember.
-
Uniden
csendes tag
engem például nagyon érdekel a téma régebben is olvasgattam már google segítségével egy-egy cikket különböző honlapokon de itt legalább egy naplót azaz folytonos dolgot olvashatok, attól függetlenül, hogy nem írok hozzászólások százait még hasznosnak találom.
Az írónak grat az írásaihoz, csak így tovább.
-
Nem csak az érzelmi dolgok miatt nem "triviális" nyereséget termelni, hanem azért sem, mert a pénzpiacon nincs arbitrázs. Ha valami tudhatóan "jó vétel", meg is veszik addig, amíg eltűnik a plusz haszon. Mivel a pénzpiac rendkívül gyors, ezért ez hamar végbemegy (hiszen a fenti automatizmus sok egyéb piacon is működik).
There is no such thing as a free lunch.
-
fLeSs
nagyúr
kaptam egy privit, amiben felkértek brókernek.
ezért írtam ezt a bejegyzést.btw nem különösebben izgat a hozzászólásszám, vagy itt erre verik?
meg az sem, hogy kit mi érdekel, mindenki arról ír amiről akar. csak magamnak írom a naplót, most itt az elején még tisztázok 1-2 dolgot, hogy akik olvasnak azok is megértsék, de aztán másképpen lesz.
talán lesz benne 1-2 tanácsadás is.
-
anjani182
őstag
Abban a topikban másodmagaddal beszélgettél...akkor kik AZOK, akik azt hiszik, hogy könnyű?!
Jól elbeszélgetsz önmagaddal, szerintem nem a PH! az a hely, ahol ez a téma érdekli az embereket, legalábbis ez a "tengernyi" hozzászólás is ezt mutatja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo OK, szóval azt hiszem, hogy a BHP Billitonos bejegyzésemmel nem azt a hatást értem el, amire számítottam. Írásomból...
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen autót vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- Autós topik
- EAFC 25
- Mobilokra/tabletekre is megjelent a Delta Force
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- AKCIÓ! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest