- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem teljesen rendben van a most megjelent kártya. Ez egy új felépítés első generációs terméke. Jó eséllyel tervezéskor is a "kicsit óvatosabban" nem a csúcsra terveztek annyira vele teljesen "últolva" a paramétereket amíg nem tudják, hogy skálázódik a cucc (a való életben). És nyilván a felépítés miatt a driver kezelésen is módosítani kell.
Szerintem ez rendben van. Előbb venném a radeont mind a nvidiát ... és nem csak az ára miatt (bár más kérdés, hogy NEM NÉZELŐDÖK ilyen árkategóriában egyáltalán és nem is tervezek ilyet tenni (van jobb helye annak a pénznek, ha már annyit költenék valamire).
Mondjuk ... driverek szempontjából a tapasztalatom mindig ellenéttes, (általában) sose volt gondom a radeonokkal (persze, néha előfordul baki, de hol nem)... de mióta nvidiám van. Hosszú ideje újra... mert "olcsóbb volt" ... minden bajom van a játékok grafikai megjelenésével.. egyszerüen "villognak" a textúrák, átlógnak egymáson... lol, radeonnal ilyen sose tapasztaltam (nem a közeliek, a távoli-távoli textúrák, ismerőseimet kérdezve "szokott ilyen lenni" ... de csak aki nvidiás mondta, meg, hogy mindig ilyen.. azt nem hiszik el, radeonnal ilyen nem volt).. pár hónapja szereztem be egy 3070-et, sok időm nem volt mostanában játszani vele, csak kicsit control (akkor már RTX-el.. nem estem hasra), meg kicsi 7 days to die ... mind2 játékban észrevettem a jelenséget (mondjuk főleg a másodikban, mert ott nyílt terepen látszódik nagy távolságokkal, az elsőnél ritka a nagyon-nagy tér).. persze, lehet az elmúlt 2-3 hónap driverei hibásak mind ebben nvidiánál. Így abban nem hiszek, hogy bármiben jobbak lennének az nvidia driverek.
Egyébként vannak pletykák egy a mostaniak felé érkező 7990XTX kártyáról ami jövő nyáron jöhet (meg a mosta megjelentekhez képest jelentősen emelt órajellel érkező 7950 sorozatról).. 7990 "újdonsága", hogy kihasználnák az chiplet design előnyeit és nem több, de nagyobb memória chippeket (cache) kapna, ami azt pletykálják nem kicsit dobna a teljesítményén. De ez mind csak pletyka, hogy mi jön majd... ami biztos, valami refresh biztos jön RNDA4-ig ami csak 2024 végén jön.
Egyébként profit.. nem tudjuk mennyi is marad AMD-nél, ők csak a chippet adják el, a gyártóknál lehet a nagyobb profit rész ... nvidia meg ha így folytatja akkor lehet nem lesz idővel gyártópartnere, mert saját maga kezde el kiszorítani őket, EVGA nem véletlen lépett ki, nem hagy nekik semmi mozgásteret (profit szinten).
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- 2025-Ös 10 Magos Legújabb Intel Core Ultra 5 225F 10x4.9Ghz RTX 5060TI 16/32Gb DDR5 5600Mhz 1TB M.2
- Ubiquiti UCG-Max-NS Cloud Gateway Max Unifi
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest