Új hozzászólás Aktív témák
-
buherton
őstag
válasz Gargouille #148 üzenetére
#148Gargouille és #149philoxenia.
Nem szeretnék a ló másik oldalára átesni sem. Szerintem nem lennék képes arra, amit bul07 is belinkelt. Egyszerűen azért, mert ilyenkor a megoldás keresése lenne az első vagyis ha valaki megsérül, akkor azonnal segíteni és akár a kórházba vinni a mi hamarabbi ellátásra.
A lányom láthatóan nem élte meg traumaként, mert azóta is nyit a kutyák felé. De az is biztos, hogy ha picit is komolyabb lett volna az incidens, akkor hívtam volna rendőrt.
Ennél már csak az a rosszabb, hogy a kutya szót nyugodtan ki lehet cserélni gyerekre. Oké a póráz és egyebeket, ekkor ki kell hagyni , de a lényegen nem változtat, hogy a felnőttek egy kicsit sem figyelnek oda. Nincs bajom a kutyákkal, de néha azaz érzésem, hogy nagyobb szentként vannak kezelve, mint a gyerekek és ez zavar.
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
buherton
őstag
A kb 2 éves lányomra ugrott rá egy póráz nélküli kis kutya az Amfiteátrum-ban. A nyakánál fogva terítettem le (csak annyira nyomtam a földre, hogy éppen ne tudja kihúzni a fejét, mert nem a kutyára haragudtam, hanem a gazdájára). Erre a gazdasszony jött felhúzott orral, hogy mit képzelek magamról, amire kellő hangerővel leüvöltöttem a fejét, hogy ez nem kutyafuttató és örülhet, hogy ennyivel megússza, mert az ijedtségen kívül más nem történt.
[ Szerkesztve ]
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gyúrósok ide!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Path of Exile 2
- CES 2025: A headset, ami megmentett egy házasságot
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Steam Deck LCD 256 GB