Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- KISDUCK: BULDAK 2X SPICY kóstolás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- vrob: Ugrás a 3D gyorsítás világába 1998-1999 játékaival
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
- sh4d0w: Szörnyűség
- hcl: Az óraolajos meló
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
olbaidhun
őstag
Ha azt vesszük térerő van. Fizetés megfelelő fejjel egész korrekt lesz, főleg, ha az ember hozzáfog még meló mellett is kicsit keresni. Tényleg kezdek leesni a székről, a mobilárak és a kenyér sem vészes.. de még mindig itt van a család, akik miatt nem hajókáztunk el eddig.

-
Flashback
veterán
Szia kint vagyok...
Kenyér = 8kr
Tej = 7,6kr
Egy doboz kék pall mall = 39kr
Net 150Kr/hó

-
maláj
addikt
Nincs olyan Svédországban hogy minimálbér, hacsak az ágazatonként kialkudott minimumot nem vesszük annak. 150k-ért nem hiszem hogy sokan hajlandóak lennének akár a kisujjukat is megmozdítani.
500Ft/kg: az egész olcsó a finn árakhoz képest, itt 2-5 euro között van, a 2 eurósat nem szeretném rendszeresen fogyasztani.Lehet összehasonlítgatni hogy mi hol mennyibe kerül, de inkább csak érdekességképpen.
írok pár árat "alap" dolgokra svéd szemmel

1 kg kenyér 43 SEK=4.60 €
1 kg kávé 66 SEK=7€
1 csomag cigaretta 63 SEK=6,70€
Parkolási díj 20 SEK/h=2,13€
1 napi újság 20 SEK=2,13€
1 sör sörözőbe 59 SEK=6,28€
1 l tej 8,65 SEK=0,92€ -
törölt tag
Nincs olyan Svédországban hogy minimálbér, hacsak az ágazatonként kialkudott minimumot nem vesszük annak. 150k-ért nem hiszem hogy sokan hajlandóak lennének akár a kisujjukat is megmozdítani.
500Ft/kg: az egész olcsó a finn árakhoz képest, itt 2-5 euro között van, a 2 eurósat nem szeretném rendszeresen fogyasztani.Lehet összehasonlítgatni hogy mi hol mennyibe kerül, de inkább csak érdekességképpen.
-
maláj
addikt
-
BLiNk3r
senior tag
Kedvező mobiltarifákért és csomagokért nem kell annyira messzire menni. Romániában is hasonló a helyzet: überolcsó percdíjak, két tonna ingyen sms (amit természetesen nem tudsz elszórni egy hónapban), de meg is van az eredménye: sokaknak egész nap az arcukra van tapadva a mobil, személyes kommunikációra nem is képesek.
Szóval persze, nagyon f@sza, de van ennek másik oldala is.
-
Flashback
veterán
-
törölt tag
-
maláj
addikt
Szerintem semmi közöd hozzá

Egyébként nem kell elájulni Svédországtól ennyi az egész.Otthon mindenki ezt teszi tapasztalataim szerint,pedig nincs rá igazán ok.Ide kell jönni,meg kell tapasztalni mi a helyzet.ott élnek a rokonok

hát vannak "érdekességek"
vegyük pl. a kenyér kg-onkénti árát ha jól emléxem![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Avicularia
veterán
Szerintem semmi közöd hozzá

Egyébként nem kell elájulni Svédországtól ennyi az egész.Otthon mindenki ezt teszi tapasztalataim szerint,pedig nincs rá igazán ok.Ide kell jönni,meg kell tapasztalni mi a helyzet. -
talmida
Közösségépítő
Nem mondtam,hogy nem jó a magyar árakhoz képest.
Én a tre-nel vagyok,náluk kapsz előfizetésre is telefont,mégha nincs is bevételed.
A tele2 nem ad bevétel nélkül.Úgy vettem ki a szavaidból (főleg a másik blogban), hogy te nem vagy annyira oda Svédországért. Miért nem költözöl vissza Mo-ra?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Szlovi
senior tag
Svéd Királyság rulez

Már csak ezért érdemes kimenni ... hólyagosra pofázni a nyelvünket telón az otthoniakkal

Ha itthon ilyen díjak lennének akkor nem tudnák beszedni a válságadót
-
Avicularia
veterán
Nem mondtam,hogy nem jó a magyar árakhoz képest.
Én a tre-nel vagyok,náluk kapsz előfizetésre is telefont,mégha nincs is bevételed.
A tele2 nem ad bevétel nélkül. -
Flashback
veterán
Azért vedd figyelembe,hogy ezek az árak csak 30 napra igazak.Ha nem töltöd fel újra ,akkor ha jól láttam akkor a standard árakkal megy,ami annyira azért nem tutiság.
De havi 75Kr a Kompis alapdíja= 2250Ft és ezért ingyen beszélhetek ami még így is elég jó kondíció, itthon egy hónapban fizetek 5 ezret átlagosan.
-
Flashback
veterán
Azért vedd figyelembe,hogy ezek az árak csak 30 napra igazak.Ha nem töltöd fel újra ,akkor ha jól láttam akkor a standard árakkal megy,ami annyira azért nem tutiság.
Aha látom már.
-
Crystalheart
őstag
Anyám számlázása órás egységű, egy óra 60 Ft.
-
Avicularia
veterán
-
Flashback
veterán
-
EczkE
veterán
Nem semmi. Én már annak is örültem mikor T-nél megjelent az 1500-as feltöltés.

-
^Clown
addikt
Fényévekre vagyunk, pedig ahogyan azt megmondták nekünk, egy zászló alatt hajózunk a nyugattal. Csak épp ők a fedélzeten vannak, mi meg a hajó gyomrában

-
Flashback
veterán
-
myteve
tag
Ha most beszereznék egy svéd simet, olcsóbban hívnék IDEHAZA. Ez azért durva.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- The Blood of Dawnwalker
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Újraírja az iPhone történetét a kinyitható kijelzős iPhone Duo
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 mini 128 GB megkímélt, kiváló állapotban
- P14s Gen2i 27% 14" FHD IPS i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe 4G LTE ujjlolv IR kam gar
- Eladó egy remek állapotban lévő, jáde színű Google Pixel 10 Pro 256GB telefon + tok + garancia
- Apple Watch Ultra 2 Black Titanium 99% akku 3 szíj + töltő
- Olcsó Számítógép / Gamer PC! I5 9400 / GTX 1660Ti 6GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 I i7-8565U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Gari
- Dell Latitude 5510,15.6",IPS,FHD,i5-10310U,16GB DDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- Dell Latitude 7450 2-in-1 Core Ultra 5 / 16 GB / 512 GB SSD / Touch Garancia
- 27% - ASUS ROG Strix LC III 360 ARGB White vízhűtő!
- Apple iPad Pro 2025 11" M5 256GB & 512GB & 1TB Wi-fi / Wi-fi +5G Bontatlan Összes szín / 27% áfás ár

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Svéd Királyság rulez