- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
robotjatek
tag
Hogy egy kicsit tovább árnyaljam a fenti hozzászólásomban lefestett képet:
Attól kaptam agyfaszt eleinte, hogy elég körülményes a kezelése egérrel és billentyűzettel. Tapipaddal meg egyenesen horror. Nem tetszik, hogy ahhoz, hogy elérjek bizonyos menüket, -amik sokszor érthetetlen módon nagyon el vannak rejtve-, a képernyő különböző sarkaiba kell húznom az egeret. Két monitort használva ez különösen vicces tud lenni.
Persze, hamar rászoktam a gyorsbillentűkre, de a windows eddig arról volt híres, hogy kattintgatással mindent meg lehetett oldani. Most egy kicsit körülményesebb ez az út.Tehát nekem többnyire tetszik a dolog, de vannak benne átgondolatlanságok
GoodSpeed: Nem szűnt meg a start menü, csak ez a metros dolog az amit mostantól annak hívunk. Az, hogy bejelentkezés után ez az ami először megnyílik, az más kérdés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- SzoftverPremium.hu
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest