Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireFox1996
addikt
válasz
Steady74
üzenetére
Nekem még annyi plusz élményem volt a Móunika showhoz, hogy mentem WC-re, és ugye eltévedtem a nőibe, lefogltamtam, és bejött a show egyik fiatal női/lány részvevője, ő is WC-re akart menni. Nah onnantól kezdve legalább 5 percig ott őrködött a női wc ajtó előtt, és végig csacsogott velem, én bentről, ős kintről, nagy élmény volt
-
galervin93
addikt
válasz
Steady74
üzenetére
Nem vagyok ilyedős.
Közben csak nem bírtam megállni, vettem csontit, ez lesz az elsődleges fegyver.
-
galervin93
addikt
válasz
Steady74
üzenetére
Vettem Guru LWG-t kipróbálásra, így ránézésre a fül döntöttségén kívül alig van különbség ez meg az általam használt KKM-B között. Ja meg vagy 300 ft zacsinként, nem a Preston javára.
14-16-osakat vettem (12-es nem volt, az maradt a Preston), meglátjuk, de annyi jót írtatok róla, biztos nem lesz gond. 6-os, 8-as fonott, meg 16, 18-as mono a terv, holnap kötök párat én is. 
Azon is elfilóztam, hogy elég lenne fél liter csonti, és csontikosárral megpróbálni, de most már maradok a kajánál. Azért fullasztva viszek, meg egy kis élőt is, pinkivel karöltve. -
szgzuri
tag
-
Steady74
addikt
2020.10.18, vasárnap fórumpeca!
Helyszín Préri Horgásztó
Stéges tó, 12-21-ig tartó helyek, tehát 10 hely van összesen.. remélem leszünk annyian.
Kaja van, 11:30-13ig, és 13-15 óra között. Ha szeretnétek kajálni, foglalni érdemes asztalt.
Pontyos a víz, túlpartot érdemes dobálni.
Találkozó Préri parkolóban reggel 6:50 kor. Utolsó fizeti a kv-t
-
szgzuri
tag
Köszi. Találtam még Dovitos meg Energofishes videót is. Mindegyikben methoddal nyomják.
Mi is arra készüljünk, vagy azárt érdemes mással is próbálkozni, pl hosszú előke, csemege + csonti, vagy az ottani halak inkább a halas pelletre vannak rászoktatva?
Melyik tóra megyünk? Milyen dobástávolságra érdemes készülni?
Van esetleg valami fórumpecás szokás vagy íratlan szabály, amit jó ha tudunk? -
-
jansky1
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- TCL LCD és LED TV-k
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Azonnali játékos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4045, 100% Akkumulátor
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

14-16-osakat vettem (12-es nem volt, az maradt a Preston), meglátjuk, de annyi jót írtatok róla, biztos nem lesz gond. 6-os, 8-as fonott, meg 16, 18-as mono a terv, holnap kötök párat én is.
. Államtitkárnak üzenem ezért már 2 pont(y) jár már nekem.