Új hozzászólás Aktív témák
-
iceQ!
addikt
válasz BlackmMmDog #589 üzenetére
Ezt mind janskynak köszönheted Amúgy grat
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
BlackmMmDog
aktív tag
válasz BlackmMmDog #587 üzenetére
Kezdjük az elejéről...
Reggel a telefon úgy gondolta, nem akar felkelteni, de szerencsére így is 6-ra megérkeztem a tóra. Reggel próbálkoztam rövid távon, de most benti részen maradtak a nagyja. Kosárba Aqua pellet, tüskére majás (SBS M4)csali ment, más nekem nem adta.
Eredmény ami ki is jött: 15,30; 13,50; 12,50; 6,40; 5,95
Egy "kis" harcsa meglépet, és egy kisebb ponty is.Iszap a 15,30-as ponty lett ,mert azt mondtam jansky1-nak, hogy csak iszapba van a kosár, és azért hajlik a bot derékba.
[ Szerkesztve ]
-
jansky1
senior tag
válasz BlackmMmDog #537 üzenetére
A 18 nekem nem volt opció. A 20-a talán, de esélyesebb, hogy csak meló után nézek ki hozzátok. A 26 tűnik legválószínűbbnek, de elég fosadék időt írnak már rá. Ez nem feltétlen tántorít el mondjuk, ha jó a társaság 😁.
-
galervin93
addikt
válasz BlackmMmDog #537 üzenetére
Közben a 20-21. kiesett részemről.
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
jansky1
senior tag
válasz BlackmMmDog #511 üzenetére
Megidézlek BlackmMmDog, add elő a tegnapi tapasztalataidat.
-
hermanyi
addikt
válasz BlackmMmDog #509 üzenetére
3 kiló és 5 kiló tudom nálad a mérleg minimum 7 et mutatott
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
FireFox1996
őstag
-
BlackmMmDog
aktív tag
válasz BlackmMmDog #509 üzenetére
Még egy hari, gondolok rád Tűzróka1996. kép majdnem lemaradt
[ Szerkesztve ]
-
FireFox1996
őstag
-
Steady74
addikt
válasz BlackmMmDog #502 üzenetére
Nem vitázni akarok, de Majosligeten is, Ezüst-tavon is, Palotavásoron is mindenki (feederesek) befelé pecázik a közepe felé, rakóval meg láb alatt fogjuk a halakat. Simán biztos vagyok benne, hogy ott is kiáll a nagyponty is a szélébe, csak irdatlan mennyiségű a keszeg, nagyszemű kukoricával biztosan szelektálni lehetne kint is.
-
jansky1
senior tag
válasz BlackmMmDog #502 üzenetére
Sok sikert holnapra! Várjuk a beszámolót.
-
Steady74
addikt
válasz BlackmMmDog #500 üzenetére
Mivel tekintélyes a vízmélység már a stég lábánál, gyanítom a pontyok kint is szoktak járőrözni a part közelében, szóval ha nem lenne a keszeghad, láb alatt is lehetne fogni a pontyot, sőt szerintem lehet is.
-
jansky1
senior tag
válasz BlackmMmDog #489 üzenetére
-
PpenoO
őstag
blablabla... sipi 2 miatt fogtál halat, mindenki tudja
-
hermanyi
addikt
válasz BlackmMmDog #491 üzenetére
fiatal vagy még . Majd megváltozik a lényeg látásod
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Grillo
őstag
Azért én elvoltam szembe szél nélkül is, de értem, hogy akkor pontyosabb lett volna a helyzet.
-
hermanyi
addikt
válasz BlackmMmDog #471 üzenetére
láttam milyen erős a válad ,és hosszú a kezed . még 3 centit nyújtózol ruti hozzáér a kamerához
Skacok k9szönök mindent ,minden nagyin jó volt ,peca ,pálinka, társaság ,kaja . respect a szervezésért
-
BlackmMmDog
aktív tag
válasz BlackmMmDog #470 üzenetére
-
Steady74
addikt
válasz BlackmMmDog #463 üzenetére
Jó reggelt!
Srácok, szép halak nagyon, gratulálok, hajrá, hamarosan érkezem.
-
BlackmMmDog
aktív tag
válasz BlackmMmDog #461 üzenetére
Jó reggelt!
-
jansky1
senior tag
válasz BlackmMmDog #426 üzenetére
Ha neked nincs rá szükséged, ne hozdd, lesz nálam etetőhajó
-
BlackmMmDog
aktív tag
válasz BlackmMmDog #411 üzenetére
Megérkezett a két csali is, meg van minden. Ma és holnap már csak botokat kell átszerelni, horgokat kötni.
-
Grillo
őstag
válasz BlackmMmDog #382 üzenetére
Á, színitanodája van szombatonként, ott előadhatja magát.
De veszek fel nektek pár órányi szövegelést, és igény szerint lejátszom bazi hangosan.
-
Steady74
addikt
válasz BlackmMmDog #344 üzenetére
Nem, az a lány alapból olyan, hogy látod rajta, hogy mennyire bántja a lét maga. Az, hogy egy vevővel kedves legyen, az meg olyan mint ha forró villát szúrnának a sggébe és forgatnák egy darabig. A mosoly részéről olyan kín, mint ha levágnák valamelyik lábát. Jelzem (bár nem vagyok egy matyóhímzés), mindig kedves vagyok vele, kap egy kis mosolyt, de valami eltört nála.
-
Steady74
addikt
válasz BlackmMmDog #323 üzenetére
Részleteket is elárulsz, vagy majd csaj azután, hogy véletlenül beleesel a vízbe
-
PpenoO
őstag
válasz BlackmMmDog #319 üzenetére
Köszi, 2mm classic volt meg 6mm uni morzsám van. Aztán úgyis az édes etetőanyag fog menni mint Majosligeten
jansky1: Vettem 60gr preston xl kosarakat.
[ Szerkesztve ]
-
hermanyi
addikt
válasz BlackmMmDog #268 üzenetére
FireFox nak akarok csali halat fogni
-
andrew911
tag
válasz BlackmMmDog #256 üzenetére
Szakáll nélkül kevesebb hal megy el? Ez nekem új, de QM1-et viszek majd.
-
jansky1
senior tag
válasz BlackmMmDog #252 üzenetére
Én is így tudtam.. Állítólag sosem volt kötelező.
-
Steady74
addikt
válasz BlackmMmDog #115 üzenetére
Lehet ma reggel én vagyok láma, de hol találom a tó szabályzatát? Lehet érdemes lenne beszúrni egy post-ba.
-
jansky1
senior tag
válasz BlackmMmDog #148 üzenetére
Most nem volt
IceQ, rákérdezek holnap. Ha esetleg nem, szivargyújtóról tölthető a hajó?
galervin93: abszolut, fotózás közben a 16, 17-es környékén, mintha a fák is azt suttogták volna, hogy Grillo
-
galervin93
addikt
válasz BlackmMmDog #131 üzenetére
Szerintem is legyen, nem hiszem hogy gond lenne a távolság, eleve vagyunk jó páran, így is úgy is lesz némi séta egymás között, nem hiszem hogy gondot fog ez okozni.
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
jansky1
senior tag
válasz BlackmMmDog #129 üzenetére
Ok. Egyet vagy kettőt pluszba ?Lesz aki bevállalja, hogy távolabb ül le, vagy majd sorsot húzunk ?
[ Szerkesztve ]
-
jansky1
senior tag
válasz BlackmMmDog #115 üzenetére
Gyerekek a táborokban, volt 3 is, max 30-on pecáztak, fogtak mindent is, fb-n fent vannak a képek. Lehet ott rövid távon is érvényesülni szerintem.
-
hermanyi
addikt
válasz BlackmMmDog #96 üzenetére
Az faca lesz . 60 méteren már nem látom az antennát
-
iceQ!
addikt
válasz BlackmMmDog #92 üzenetére
115re?
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
andrew911
tag
válasz BlackmMmDog #89 üzenetére
Partközelben is van esély, vagy meg kell dobni a 115 métert?
-
iceQ!
addikt
válasz BlackmMmDog #86 üzenetére
Bojli megy a tavon? Vannak benne nagy halak? (5+)
-
iceQ!
addikt
válasz BlackmMmDog #72 üzenetére
Ki fog ott aludni?
Horgászhelyek foglalása minimum 48 órára lehetségesFox:
Vadkantó ahogy nézem.[ Szerkesztve ]
-
Steady74
addikt
válasz BlackmMmDog #41 üzenetére
Hát elég nehéz olyan vizet találni, de meglátjuk.
jansky1: Majosliget nem elvetemült ötlet, csak azt nem tudom, hogy a tó két hosszanti oldala mentén le tudunk-e ülni egymás mellé. Múltkor a legszarabb pályaszakaszt kaptuk, PpenoO-n kívül nem igazán brillíroztunk. De egy kérdést megér.
-
PpenoO
őstag
válasz BlackmMmDog #41 üzenetére
Sneciparty rsdn
-
andrew911
tag
válasz BlackmMmDog #34 üzenetére
Nekem is a 30. vagy az október 1 jöhetne szóba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külpolitika
- Milyen autót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- MSI G31TM-P21 LGA775 alaplap + Xeon E5430 Quad Core CPU
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6/i5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla