Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Muti CPU hűtőt. Passzivat. Peltierrel. Jah hogy tuninghoz használják pont mert oda jó?
Hűtőbe jó pl bornak és társai, passzív pc be nem. De továbbra is várom miért lenne jó és mire...
A maradék meg classic bitpork. Mit tiszteljek abban aki nem látja be hogy nincs igaza? Cartman 2 továbbra is...
-
-
törölt tag
te sírsz hogy miért nem passzív. azt a választ kapod hogy ezt nem lehetne lehűteni passzívan. proci 37w tdp, a vga még 70 hogy úgy korrektek legyünk, ekkora méretben nem egyszerű továbbra sem. erre a megoldásod hogy tegyünk még legalább 100W-os peltier-t a körbe mert azzal jó lesz, a 200-at sokkal könnyebb disszipálni mint a 100-at
az hogy te mit vársz el, irreleváns a fizika tekintetében
egyáltalán meg tudnád fogalmazni hogy minek akarsz peltier-t beletenni? csak úgy érdekel.
-
-
törölt tag
"Pon' valami hasonlóról beszélek"
ha forgatod a szemed se
én pont arról beszélek hogy passzív hűtésre peltier elemet beszerelni a láncba az kizárt. mer' fasság. ez nem vélemény kérdése, ez tény.
"Annyival több tudással amit az elem ad.
"
Akkor az elejétől. a peltier elem úgy megy, hogy adsz neki jó sok nafátát, aztán az egyik oldal mocsok hideg lesz a másik meg rettentő forró. itt van egy 110 W-os amivel már lehetne ezt meg azt kezdeni.
az amit felvesz teljesítmény azzal pont az fog történni ami a procinál. szépen hővé alakul. tehát már nem csak a proci hőjét kell eldisszipáltatni passzívan, hanem a peltier elemét is. tuningra oké én is csináltam b0 q6600-al vízzel, de ott hideg kellett, de néma gépre halál fölösleges. csak egy extra fogyasztó és hőtermelő a láncban.
ha nem tudsz eldisszipálni 80W-ot akkor 230-at hogy akarsz? ha meg el tudsz 230-at akkor minek az egész áramzabáltatás? simán elviszi a procit magában peltier nélkül
-
-
-
-
-
-
-
-
Azok a ventik ... reméljük sokáig bírják. Csak ezért én nem adtam volna 4 macskapacsit.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ezzel bizony ki lehet váltani az asztali nagy dögöket! Rendesen megtetszett! 2014-es modell, de nincs szégyenkezni...
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Revolut
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Bitcoin topic
- Hálózati / IP kamera
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Watch 6 47mm ESIM
- Fallout Stílusra Szabott Coca-Cola Mini Hűtő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest