Hirdetés
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
erkxt
tag
Ez hiányzik hozzá: http://prohardver.hu/teszt/acer_predator_x34_g-sync_hajlitott_tuning_monitor/kulso.html
Kedves Acer a kiállításra csak mellé tenném!
-
Én egy R9 270 OC 2G MSI kártyát nyomatok. Ha 90% v felette van a terhelés akkor hallatszik a két venti és max 80-81°C az áfterbürner szerint. Ha erre rácuppant az ember egy nagy vizet akkor simán elcöccörög akár venti nélküli is.
A kártya mindent elfogadhatóan cipel, (gta V- Beyond Earth, Fallout 4 pl) és a 150W limittem elég halk is. -
Stimmt. Ugyanakkor nincs izom gépen, és és nem is nagyon volt sajnos-szerencsére. Most is magamnak állítottam fel a vga limitemet(150W) pl, mert a halkság nagyon fontos nekem. A Másik meg, hogy amennyiben tellene egy sok százezres házra, akkor nem okozna gondot egy-két peltier elem beépítése is
(#17) FID : Itt is a vga cpu ami igazán hangos. És szíjják a gázt de nagyon.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Passzív gép sok kompromisszummal jár. Én akkor ragaszkodnék 100% passzív géphez, ha filmnézéshez használnám a gépet vagy poros környezetbe kellene tenni és félő, hogy gyakran kell tisztítani.
Izom gépet, ha passzívvá teszel, akkor a nem hűtött alkatrészek (VRM és társai) nagyon melegedni fognak és a nyári melegben akár +50 fok lehet a házban, amitől még melegebbek lesznek az alkatrészek (pl HDD) és csökken az élettartamuk. -
-
Köszönöm
bitpork Pl, ha a versenyes predátoromat veszem akkor az elejébe volt 2 venti ami felül fújt ki. és az alaplapos részhez nem jutott légáramlat. Csak a vga ventije volt ott. A radi meg kint a seggére akasztva.
Ezért nem porosodott max a teteje. A skorpióban csak a proci venti volt. Most hogy átépítettem lett rajta 3 venti de az is inkább csak dísz, nem fújja telibe. Megint maradt a rászálló por. nem vészes. -
stewe2
aktív tag
Hi!
Parancs értve! Lájkoltam, feliratkoztam, gratulálok!
Jó munkát: stewe
-
-
-
shteer ezen gondolkoztam egy darabig
bitpork ezentúl figyelek az arányra
kmisi99 Te igen, mert nem tudod mik lesznek
Még nem vagyok kész én sem.
-
Nemár hát az végignéztem
Ennyire csak nem vonhatja el sör a figyelmemet?!
MOD Asszem megvan a félreértés. A végén bevágott 6 állókép nem szereplés, ami meg az 5-38-as egy szál bajusz és egy kilencezred fél pár lül belógását illeti az nem szerepeltetés
Ez a szerepeltetés
-
-
Heeee?
-
-
Tata! Megint csak a lényegről felejtkeztél el
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- iPhone topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Gumi és felni topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Politika
- Autós topik
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- További aktív témák...
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest