Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
erkxt
tag
Ez hiányzik hozzá: http://prohardver.hu/teszt/acer_predator_x34_g-sync_hajlitott_tuning_monitor/kulso.html
Kedves Acer a kiállításra csak mellé tenném!

-
Én egy R9 270 OC 2G MSI kártyát nyomatok. Ha 90% v felette van a terhelés akkor hallatszik a két venti és max 80-81°C az áfterbürner szerint. Ha erre rácuppant az ember egy nagy vizet akkor simán elcöccörög akár venti nélküli is.
A kártya mindent elfogadhatóan cipel, (gta V- Beyond Earth, Fallout 4 pl) és a 150W limittem elég halk is. -
Stimmt. Ugyanakkor nincs izom gépen, és és nem is nagyon volt sajnos-szerencsére. Most is magamnak állítottam fel a vga limitemet(150W) pl, mert a halkság nagyon fontos nekem. A Másik meg, hogy amennyiben tellene egy sok százezres házra, akkor nem okozna gondot egy-két peltier elem beépítése is

(#17) FID : Itt is a vga cpu ami igazán hangos. És szíjják a gázt de nagyon.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Passzív gép sok kompromisszummal jár. Én akkor ragaszkodnék 100% passzív géphez, ha filmnézéshez használnám a gépet vagy poros környezetbe kellene tenni és félő, hogy gyakran kell tisztítani.
Izom gépet, ha passzívvá teszel, akkor a nem hűtött alkatrészek (VRM és társai) nagyon melegedni fognak és a nyári melegben akár +50 fok lehet a házban, amitől még melegebbek lesznek az alkatrészek (pl HDD) és csökken az élettartamuk. -
-
Köszönöm

bitpork Pl, ha a versenyes predátoromat veszem akkor az elejébe volt 2 venti ami felül fújt ki. és az alaplapos részhez nem jutott légáramlat. Csak a vga ventije volt ott. A radi meg kint a seggére akasztva.
Ezért nem porosodott max a teteje. A skorpióban csak a proci venti volt. Most hogy átépítettem lett rajta 3 venti de az is inkább csak dísz, nem fújja telibe. Megint maradt a rászálló por. nem vészes. -
stewe2
aktív tag
Hi!
Parancs értve! Lájkoltam, feliratkoztam, gratulálok!

Jó munkát: stewe

-
-
-
shteer ezen gondolkoztam egy darabig

bitpork ezentúl figyelek az arányra

kmisi99 Te igen, mert nem tudod mik lesznek
Még nem vagyok kész én sem. -
Nemár hát az végignéztem
Ennyire csak nem vonhatja el sör a figyelmemet?! 
MOD Asszem megvan a félreértés. A végén bevágott 6 állókép nem szereplés, ami meg az 5-38-as egy szál bajusz és egy kilencezred fél pár lül belógását illeti az nem szerepeltetés
Ez a szerepeltetés 
-
-
Heeee?

-
-
Tata! Megint csak a lényegről felejtkeztél el

Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Router gondok
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Outlaws + Handful of Missions: Remaster teszt
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- Pixel 7 pro 128/8
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Én Predator tabira gondoltam.

őket annyira nem gáz. Meg ha veszélyes a helyzet akkor sűrített levegő. De a videóban is látszik hogy van rajta rendesen.
Ennyire csak nem vonhatja el sör a figyelmemet?!