Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
ariel96
aktív tag
Sziasztok!
Én is Zuglóban lakom. Sajnos nem emlékszem, melyik évben történt. Délután heverésztem az ágyon (első emeleti lakás), egy pillanatra éreztem valami furcsát, mintha megmozdult volna velem az ágyam. Elkönyveltem magamban, ez csak valami "hülye" érzés lehetett, de a hírekben hallottam aznap v. másnap, hogy földrengés volt. Meglepődtem, ezek szerint valós dolgot éreztem.
-
matyi94
senior tag
-
8th
addikt
Az első nagy rengésnél Budapesten tartózkodtam. Csörömpölt minden a szekrényeken az ágy kimozgott alattam vagy öt centit a szekrényajtó meg magától kinyílt. Hát, kibírtam röhögés nélkül. Első sokk után átfutott az agyamon, hogy meg kéne nézni lett-e fékcsík a gatyámban. Fent a hetedik emeleten nem volt túl vicces
. A mostaniból itthon /Kalocsa/ semmit sem éreztem.(#30) fi:zi'k:

-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
Dr. Romano
üzenetére

Nálunk is van hasonló, csak nem füvet vágnak, hanem fúrják a vasbetont.

-
Vladi
nagyúr
Földrengés... árvíz... itt az alföldön meg tiszta unalom és punnyadás.

-
lapa
veterán
válasz
Dr. Romano
üzenetére
szerintem ez nem is zugló, de nem ismerem annyira a környéket, alig laktam arra. az azért becsületükre váljon, hogy a rendőrség már kinn volt amikor moccant. biztos megy oda elég állami pénz.
valami csöveket eltörhetett fent is, mert nálunk meg a víz ömlött, mint még soha. csináltam egy kisebb töltést, de abbamaradt mikor álltam volna neki szivattyúzni. így csak a fákat verte félholtra, meg a szerencsétlen rozmaringot, amit ma raktam ki mert a konyha sötétjében már az elmúlás kerülgette. neki nem jött össze nagyon az élet, csonkolás meg ilyenek.
-
AG Sheppard
csendes tag
Zugloban az Orstol par percre is lehetett erezni a 10.-en.
Mozgott a haz rendesen, himbalodztam a fotelben meg a csillar is megmozdult. -
DeadMeat
nagyúr
Igen, le is basztam szegény macskát, hogy miért mászik be megint a szekrénybe és miért piszkálja a porcelánt...
-
Thome
veterán
válasz
westcoastog
üzenetére
Ilyen jó szemed van?
Szomszéd faluig ellátsz és még az elmozdulást is észreveszed?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
nagyúr
válasz
westcoastog
üzenetére
Nekem szerencsére nem táncolt le egyik virág sem. Nem lett volna kedvem takarítani.

-
westcoastog
veterán
Nálam remegtek az ablakok, szomszéd faluban a virágok kicsi elmozdultak az asztalon.
-
Visegrádon érezték.
-
Thome
veterán
Ismerősöm Esztergomban lakik. Ő is írt egy ilyet fészbukkra, szóval elvileg Esztergomban is lehetett valamit érezni. Én mondjuk Táton semmit sem éreztem.

-
C^^
őstag
Gödöllőn éreztem.
-
nyogo83
senior tag
Én sem éreztem, szintén Zugló.
-
nagyúr
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Mondom én.

Tök poén a 10-en.
-
kraftxld
félisten
Épp fingottam pár nagyobbat, ott is lehetett érezni?

-
Allj le a szintetikus szerekkel!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Nordic
Közösségépítő
most? hol? merre?(az előzőt is átaludtam
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. A mostaniból itthon /Kalocsa/ semmit sem éreztem.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szomszéd faluig ellátsz és még az elmozdulást is észreveszed?