Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• $p@rr0w

őstag

Hali! Tegnap feltettem az FFD show-t, hagytam alapbeállításon, ment is minden faszán, ma bekapcsolom a gépet és minden videófájl csak egy zöld képet mutat, de a hang megy alatta. Először BSPlayerrrel próbáltam, de WMPlayerrel sem jó. Ha ez valami tipikus rossz alapbeállítás, vagy gond akkor légyszi gyorsba írja be nekem valaki a megoldását, addig én is megpróbálok utánaolvasni, de hátha nem találom meg... - Nos ezt akartam először ideírni, aztán gondoltam előbb frissítem az FFDShow-t, uninstall után csak úgy natúrban elindítok egy filmet ugyan az a zöld kép hang nélkül immáron, na mondom ok akkor nem az FFDShow a szar, gondolkodom mit raktam fel ami szar lehet (egy napos a Winem) hmm mondom tegnap este ment fel az ATI tray tools talán az miatt? Nézegetem a beállításokat semmi ötlet, elindítom a CCC-t nézem a beállításokat, Adaptív Élsimítás á mondom kikapcsolom hátha... és az volt a gond... Nem igazán értem... Mindenesetre a CCC volt a ludas, azért írom ide hogy ha valaki másnál is szar ne szívjon feleslegesen, de ha valaki vágja hogy miért kavar ez be a sima videólejátszásnál akkor ne tartsa magában az infot. Eddig XP alatt ez nem volt gond mindenesetre...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés