Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
8nemesis8
veterán
Szerintem a többség aki internetezik, nem akarja tudni mi hogyan működik, csak adja a szolgáltatást. Szerintem nincs igazad nem érthet mindenki a gépekhez szoftverekhez, stb...
Persze azért ők is szeretnék használni.
Ez olyan mintha bemennél a pékségbe kérsz kenyeret de nem adnak mielőtt nem mondod el hogyan is készül pontosan.
-
Narxis
nagyúr
Én pl. saját káromon tanultam meg a leckét még jó 10 évvel ezelőtt, akkor sikerült egy vírust összeszednem, nagy nehezen, programozó ismerőssel eltávolítottuk és azóta folyamatosan "képzem" magam, olvasok a témában, érdekel is valamennyire és azóta nem is kaptam vírust.(lekopogom..
)Persze be is lehet fizetni pl. egy ECDL tanfolyamra. De láttam pár netkávézóban tartottak ingyenes képzést, amolyan alapfokú számítógépes tanfolyam..., igaz ez már jó pár éve volt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Samsung Galaxy S25 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 8GB DDR4 PC RAM Dimm 2666V Samsung
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)