- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
"Igen, az ISA slot és a 'kellően új gép' kifejezés eléggé ütik egymást...": azoknak, akik nem beszélnek magyarul.
a kellően új gép azt jelenti, hogy kellően új, hogy fusson rajta linux és lehessen netbootolni (bár bacsisnak van 3com hálókártyája, azokon szokott lenni boot eprom), de elég régi ahhoz, hogy legyen rajta isa slot.tehát a kellően új az valójában nem újat jelent, hanem valami kompromisszumosan ócskát.
-
bambano
titán
válasz
Blindmouse #16 üzenetére
csináld már azt, hogy a nickedtől eltérve, elolvasod és értelmezed a posztot is meg a hozzászólásokat is, mert fárasztó, hogy már másodszor mondasz épületes marhaságot.
annak ellenére sem mondtam, hogy linuxot xt-re, hogy van xt-re linux. azt mondtam, hogy tegye át a diszket egy modernebb gépbe, bootoljon rá egy linuxot, és amit nem tettem hozzá, mert úgy gondoltam, hogy mindenki számára nyilvánvaló, nem tudtam, hogy téged ebből a halmazból ki kell venni, hogy a rábootolt linux segítségével másolja fel a diszkre azokat a programokat, amikre szüksége van.
-
bambano
titán
eegyébként a triviális megoldás: belerakod az mfm diszket egy kellően új gépbe egyedül és hálózati bootolással ráhúzol egy nem túl friss live linuxot.
-
bambano
titán
válasz
Blindmouse #6 üzenetére
idézet a posztból: "Aha, Norton Comandert lehet klónozni! Ami általában működik, de sajna nem mindig..."
az xt elég lassú ahhoz, hogy ne tudj soros porton dos driverrel adatot átvinni.
-
bambano
titán
vezérlőt és vinyót kiveszed és belerakod egy olyan gépbe, amiben van floppy.
utána rámásolsz egy kermit nevű programot, visszarakod a vezérlőt és a vinyót az eredeti gépbe és utána kermittel töltöd át a programot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Freemail
- Xbox Series X|S
- Küszöbön az androidos PC-k
- Gumi és felni topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix RTX 4070 OC
- Új DDR5 Gamer PC I5-12400F + RTX 5060 - Testreszabható konfiguráció! - 1 év Garancia
- P15 Gen2i 15.6" 4K OLED érintő i7-11850H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue független 100% Akku
- ASUS ROG-STRIX-RX5700XT-O8G-GAMING RX 5700 XT 8GB GDDR6 OC PCIE
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest