- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beprogramoztam a balra és a jobbra parancsot sok egymásutánra egy gombra, így könnyebb átmenni negatívba. Ezért nem postoltam eredményt és nem is szeretnék rész venni a megmérettetésben.
Csak jelezni kívántam, hogy bizonyos eredmények, amelyek felbukkannak majd a topikban, lehetnek hamisak. -
Ha elég gyors valaki, akkor az indításnál a nyilakat nyomkodva túl lehet pörgetni a mérőt, ilyenkor a 10 másodpercből levonódik annyi, amennyivel túlszaladt a mérő. Az 1. és 3. futamon így akár negatív időeredményt is el lehet érni. A csavarozós rész ~15 másodperc alatt teljesíthető.
-
kmisi99
addikt
A csavarozással csomó idő megy el csak meg kell tanulni melyik csavar hol van utána már pofonegyszerű.
-
aero.
veterán
Az én billentyűzetemmel nem működik, érdekes, soha nem láttam még ilyet. Pedig Logitech.
-
FatalEror
addikt
Nekem ennyit sikerült most:[link]
-
kmisi99
addikt
53. secnél nem tudok többet de némi kis csalással megy kevesebb is
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elite X2 1012 G2 i5-7300U I 8GB I 256SSD I 12" 2K+ Touch I CAM I W11 I Gari
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest