- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thodeus
aktív tag
Főszálra gondoltam a 10-12 órát beleértve azért némi kalandozást, mellékküldetést is. Egyéb keresgélésekkel, kőajtó nyitogatásokkal, meg városfelvásárlással, egyéb mellék küldivel nekem is elment ennek az időnek a többszöröse.
Azt szeretném ha a főszál végigjátszását toldanák meg.
-
bigadam94
tag
Nagy divat lett ez a "milliózás" - először a BioWare jött azzal, hogy 10 millió eladott példány a cél, most Molyneux az 5 milkájával.. Mi jöhet még? Will Wright bejelenti, hogy 8 millió Sims-kiegészítőig nincs megállás?

-
törölt tag
Micsoda optimizmus - tuti nem lesz meg és ha olyan lesz mint a második rész akkor remélem is, hogy nem

-
Ifju
aktív tag
azért, amire a Fable 1-ben minden skillt kimaxoltam, minden legendary fegyvert megszereztem, valamint megszereztem a serpenyőt (Frying Pan) és a hozzá passzoló 6 mana követ, és még utána több órányit szórakoztam egész falvak kiirtásával, bizony eltelt pár napnyi játékidő...

-
Cathulhu
addikt
akarhanyszor jatszottam az 1. resszel (PC) 30 ora alatt nem usztam meg.
-
Thodeus
aktív tag
válasz
bishoplogan
üzenetére
Az 1. meg a 2. emlékeim szerint 10-12 óránál nem volt több ( nálam! ), persze kincseket bányászni, meg lakásokat vásárolgatni - hogy aztán még több olyan pénzem legyen amit nem tudok elkölteni - azt lehet idő növelés gyanánt.

Pedig körül szoktam nézni minden játékba. -
Thodeus
aktív tag
"5 milliós eladást vár Molyneux"
Én meg min. 20 órás játékidőt. -
ViTaZi
aktív tag
válasz
Fortissimus
üzenetére
Pedig biztos lehetsz benne h ennél azért később érkezik. Talán majd karácsonykor kapjuk meg.
-
Fortissimus
őstag
szerintem az xbox utan 2-3 hettel jon a pc-s.
legalabbis remelem, hogy ennel tobbet nem csuszik -
blazsey2
senior tag
A játék biztos nagyon jó lesz de azért az 5 milliós eladás Box-ra kicsit nagyra törő terv.Azért az rpg-t nem mindenki szereti,de majd meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2i - i5-11G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 27% ASUS VY249HF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest